Μια ''νεράιδα'' στο...Κάτω Παρτάλι

Λευτέρης Προβιάς
0
Από τα τελευταία γυρίσματα του ''Κάτω Παρτάλι'' στη λίμνη Βουλιαγμένης τρέχει αυτό τον καιρό η ηθοποιός αφού προσεχώς θα πρωταγωνιστήσει σε ένα θεατρικό, που θα γίνει...
μέσα στη λίμνη ! Ο λόγος για τη ''Μυρτώ''-Βασιλική Τρουφάκου, η οποία σύμφωνα με το Tvzapping στα τέλη του μήνα θα υποδυθεί τη νεράιδα σε ένα θεατρικό έργο που θα σκηνοθετήσει η Φρόσω Λύτρα.

Πρόκειται για το ονειρόδραμα του Ζαν Ζιρωντού, «H Νεράιδα», γραμμένο το 1938 εν μέσω μιας κρίσιμης περιόδου για την Ευρώπη κατά τη διάρκεια της οποίας ο άνθρωπος αποκόπηκε από την ποιητική και πνευματική του διάσταση. Σήμερα που η σύγχρονη αντιστοιχία του πολέμου μεταφράζεται σε οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση ο άνθρωπος απομακρύνεται όλο και περισσότερο από την πραγματική του φύση.

Για τη σκηνοθέτιδα Φρόσω Λύτρα, η επαφή με αυτό το έργο έγινε το 2004 στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Καλαμάτας σε διασκευή Μαρίας Κυριάκη. Δέκα χρόνια μετά, η ίδια, μαζί με την ομάδα «naan», επιχειρεί να ανεβάσει το έργο με διαφορετική οπτική τοποθετώντας τη δράση στον οικείο τόπο του, σε ένα φυσικό τοπίο, στο ονειρικό περιβάλλον της λίμνης. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !