Κωστόπουλος- Μπαλατσινού: Τι συμβαίνει τελικά;

0
Αν και η κυρία Ντέπυ Γκολεμά έγραψε την Κυριακή ότι ο Πέτρος και η Τζένη θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν, τίποτα δεν είναι δεδομένο ακόμα. Ειδικότερα για τον οικοδεσπότη της πρωινής εκπομπής, που δεν κρύβει ότι νιώθει πολύ κουρασμένος λίγο πριν το φινάλε. Το κανάλι επιθυμεί την ανανέωση του συμβολαίου τους, εκείνος όμως δείχνει να δυσανασχετεί καθώς δεν είδε να πραγματοποιείται η υπόσχεση που του είχε δώσει ο Πέτρος Μπούτος, την παρουσίαση δηλαδή μιας βραδινής εκπομπής. Η αλήθεια είναι ότι ο Πέτρος είχε ζητήσει από την πρώτη στιγμή να μην θυμίζει το Πρωινό Mou την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, κάτι που δεν έγινε τελικά ποτέ αφού, όπως του είχαν πει, το concept άνηκε στο κανάλι και όχι στον προηγούμενο παρουσιαστή.
Γράφτηκε πολλές φορές ότι η εκπομπή του Mega δεν κατόρθωσε να φέρει τα επιθυμητά νούμερα... ή μήπως όχι; Η αλήθεια είναι ότι στο νεανικό γυναικείο κοινό- αυτό δηλαδή που ενδιαφέρει του διαφημιστές-, ο Πέτρος και η Τζένη τα πήγαν περίφημα, αγγίζοντας πολύ συχνά τα νούμερα του ΑΝΤ1. Επίσης οι κρυφές ποιοτικές έρευνες του Απριλίου έδειξαν ότι το γυναικείο κοινό ελκύεται περισσότερο από το προφίλ του Κωστόπουλου- άλλο ένα σημαντικό "όπλο" για να φέρει έσοδα στον σταθμό. Και επειδή οι εποχές είναι δύσκολες- ειδικά για το Mega-, τα κανάλια ενδιαφέρονται περισσότερο για τη διαφήμιση παρά για την τηλεθέαση! Επίσης όλοι γνωρίζουν τη διαφορά στο lead in που παίρνουν τα δύο πρωινά ψυχαγωγικά προγράμματα, αφού ο Γιώργος Παπαδάκης κάνει διπλάσια (και βάλε) νούμερα από τους Καμπουράκη- Οικονομέα.
Έτσι λοιπόν, η ικανότατη Έλενα Κατραβά, δεν έχει κανέναν λόγο να αλλάξει τη βασική ομάδα των παρουσιαστών- ο Πέτρος καλείται να πάρει τις αποφάσεις του μέσα στην εβδομάδα καθώς μετά τα περσινά παθήματα -που έγιναν μαθήματα- με το δίδυμο Λιάγκα- Σκορδά, όλοι θέλουν να φύγουν για διακοπές ήσυχοι!

entertv.gr

Υ.Γ Κρατάτε μικρό καλάθι για όλα τα παραπάνω....

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !