Κατερίνα Καινούριου: Μιλά για την σχέση της, το ΄΄Δέστε τους΄΄ αλλά και την φιλία της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Unknown
0
Μετά την ολοκλήρωση των ΄΄Δέστε τους΄΄ η Κατερίνα Καινούριου θα συνεχίσει να βρίσκεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από 7 Ιουλίου μέσα από το ΄΄Καλοκαίρι παντού΄΄ με τον Παύλο Σταματόπουλο. Η ξανθιά παρουσιάστρια λίγο πριν το ξεκίνημα της νέας της εκπομπής μιλά στο ΄΄Εθνος΄΄ για την σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και το ενδεχόμενο ενός γάμου, τα σχέδιά της αλλά και την φιλία της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
 Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ρωτηθεί για το ΄΄Δέστε τους΄΄ που ολοκλήρωσε τον κύκλο του λίγες ημέρες πριν: “Για να είναι μια εκπομπή επιτυχημένη επί τέσσερα χρόνια με εμφανή την καλή χημεία μεταξύ 4 ανθρώπων, προφανώς και δεν ισχύει. Διαφωνίες έχουν υπάρξει”. Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Θα ήμουν αχάριστη αν σου έλεγα πως αυτός ο κύκλος δεν ήταν ο πιο σημαντικός της ζωής μου τηλεοπτικά. Μέσα από το “Δέστε τους” ωρίμασα τηλεοπτικά, έβγαλα τον πραγματικό μου εαυτό, εξελίχθηκα και γενικά τα έχω καταφέρει καλά”.
 Άραγε έχει μετανιώσει για την υπερέκθεση της προσωπικής της ζωής; “Ποτέ δεν έχω στήσει παπαράτσι, ποτέ δεν έχω δώσει θέμα για την προσωπική μου ζωή. Δεν έγινε επειδή το ήθελα. Ίσως κάποια περίοδο να είχα κάνει λάθη. Κάποια τα έχω μετανιώσει. Ο χρόνος δεν γυρνά πίσω...”
Όσο για τον σύντροφό της και το ενδεχόμενο ενός γάμου η ίδια είπε: “Είναι ένας άνθρωπος που ήρθε σε μια περίεργη φάση της ζωής μου. Με βοήθησε δίνοντας μου όμορφα πράγματα” και συμπλήρωσε: “Θα ήθελα να το ζήσω (σ.σ. γάμο και παιδί), όμως στην παρούσα φάση δεν σχεδιάζω κάτι τέτοιο. Αν έρθει από μόνο του είναι καλοδεχούμενο”.
 Τέλος, για την σχέση της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε: “ Την Κωνσταντίνα την γνώριζα πολύ πριν έλθει στον Alpha. Είναι ένα κορίτσι που εκτιμώ γιατί έχει δουλέψει πολύ στη ζωή της. Είναι άνθρωπος εχέμυθος και έχει την εκτίμησή μου!”

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !