Αλλαγές στα Κλεμμένα όνειρα που θα βγουν τον Ιανουάριο του 2015,

0
Την Τρίτη 10 Ιουνίου ξεκίνησαν τα πρώτα γυρίσματα της νέας φιλόδοξης δραματικής σειράς του Δημήτρη Αρβανίτη,"Δικαίωση", την οποία αναμένεται να δούμε στις αρχές της νέας τηλεοπτικής περιόδου, μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Στην εν λόγω σειρά, πρωταγωνιστικούς ρόλους θα κρατούν οι: Αλέξανδρος Σταύρου, Γιάννης Καρατζογιάννης, Νίκη Παλληκαράκη, Κάτια Νικολαϊδου, Δημήτρης Μαύρος, Δημήτρης Γκουτζαμάνης, Κωνσταντίνα Κλαψινού, Ευαγγελία Συριοπούλου, Νίκος Αναδιώτης κ.ά.

Την ίδια στιγμή, όμως, δρομολογούνται αλλαγές ενόψει του τέταρτου κύκλου της επιτυχημένης σειράς "Κλεμμένα Όνειρα". Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MYtv, τη σκηνοθετική επιμέλεια των νέων επεισοδίων αναλαμβάνει η...
Ρέινα Εσκενάζυ. Η συμφωνία έκλεισε πριν από λίγες ημέρες ήδη η γνωστή σκηνοθέτις έχει ξεκινήσει τις συσκέψεις με τους υπόλοιπους συντελεστές, αλλά και τις πρώτες οντισιόν για την εύρεση νέων προσώπων.
Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σε κάποια από τα νέα επεισόδια θα συμμετέχουν η Ελισάβετ Μουτάφη και η Αθηνά Οικονομάκου.
Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στον Σεπτέμβριο, αφού η σειρά προγραμματίζεται για τον Ιανουάριο του 2015, ως lead in (7 το απόγευμα).


ΠΟΙΟΙ ΜΕΝΟΥΝ, ΠΟΙΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ!
Όπως σας αναφέραμε, κάποιοι από τους πρωταγωνιστές είχαν ενημερώσει έγκαιρα την αποχώρησή τους από το νέο κύκλο της δημοφιλούς σειράς. Η Ελισάβετ Μουτάφη ήταν από τις πρώτες που δήλωσε ότι δεν θα συνεχίσει, γιατί «έπαθα υπερκόπωση, κουράστηκα πάρα πολύ (...). Χρειάζομαι ξεκούραση για να μπορέσω να επανέλθω και να κάνω σωστά αυτό που αγαπώ». Η Αθηνά Οικονομάκου από την άλλη δήλωσε: «Έχω πάρει τον αέρα του καθημερινού, αλλά δεν είναι εύκολο πράγμα, είναι πολύ δύσκολο (...). Εγώ δεν θα είμαι πάντως του χρόνου, όπως και να ‘χει. Λόγω κούρασης δηλαδή, αλλά μακάρι να συνεχιστεί για τον κόσμο. Η κούραση είναι μεγάλη». Ενώ, ο Ορφέας Παπαδόπουλος τις τελευταίες εβδομάδες υπηρετεί τη «μαμά πατρίδα».
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες του Mytv σίγουρη θεωρείται η παραμονή του Κωνσταντίνου Λάγκου, του Ορέστη Τρίκα –ο οποίος συζήτησε και για τη «Δικαίωση»- και της Μυρτώς Αυγερινού.
 
πηγή:MYtv

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !