Μια μυστηριώδης... ΕΚΔΡΟΜΗ έρχεται στον ΑΝΤ1!

Unknown
0

Αποστολή TVNEA στο Βέρμιο: Άννα Λούνα
Μια μυστηριώδης «Εκδρομή» έρχεται στον ΑΝΤ1!


 Ο ΑΝΤ1 συνεχίζει να δίνει δυναμικό παρών στον χώρο της εγχώριας μυθοπλασίας. Αυτή την φορά ετοιμάζει για τους Έλληνες τηλεθεατές μια «εκδρομή» που όμως δεν μοιάζει καθόλου με όλες τις άλλες. Η σειρά μυστηρίου που μας ετοιμάζουν οι Αντεννικοί, με το δυνατό σενάριο, τη δεξιοτεχνική σκηνοθεσία και το δυνατό καστ αναμένεται να καθηλώσει τη νέα σεζόν το τηλεοπτικό κοινό. 13 άτομα βρίσκονται εγκλωβισμένα σε ένα ξενοδοχείο - καταφύγιο στην απομακρυσμένη πλευρά ενός βουνού. Τι σχέση έχουν όλοι αυτοί οι φαινομενικά άσχετοι μεταξύ τους άνθρωποι; Βρέθηκαν τυχαία εκεί, ή κάποιος επεδίωξε να τους μαζέψει; Θρίλερ, σπασπένς και αγωνία στις πλαγιές του Βερμίου… Η δική μας εκδρομή… Το ραντεβού μας ήταν στις 8:30 το πρωί με το πούλμαν του ΑΝΤ1 για να αναχωρήσουμε για τον Βέρμιο ώστε να βρεθούμε στα γυρίσματα της νέας σειράς – θρίλερ «Εκδρομή», ένα σίριαλ για το οποίο είχαμε γράψει για κάποιες από τις πτυχές της ιστορίας του 2-3 μήνες πριν. Το ταξίδι μας ήταν όμορφο και μετά από περίπου 7 ώρες ήμασταν στο προορισμό μας. Φτάνοντας λοιπόν στο Βέρμιο αντικρίσαμε ένα καταπράσινο φανταστικό -και συνάμα γεμάτο μυστήριο- τοπίο… Μάλιστα, σαν να κάτι να έκρυβε αυτή η περιοχή. Είχε μια ατμόσφαιρα με την οποία ο νους μας ταξίδεψε σε κάτι «κακό» που έχει συμβεί εκεί, στους πρόποδες του βουνού. Παρόλα αυτά, ή ομορφιά της φύσης ήταν καταπληκτική, το τοπίο έμοιαζε σαν να έχει βγει από κάποιον καμβά ζωγράφου και οι φυσικοί ήχοι του δάσους πότε σε τάραζαν και σε τρόμαζαν και πότε σε έκαναν να θαυμάσεις και να χαρείς το μεγαλείο της φύσης. Μια μυστηριώδης ατμόσφαιρα κυριαρχούσε αλλά ταυτόχρονα και ήρεμη… Ένα περίεργο μέρος, που με το που το αντίκριζες σου έβγαζε «κάτι». Έχει κάτι να σου πει αυτή η περιοχή, κάτι να σου εμπιστευτεί… Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί ο σκηνοθέτης επέλεξε το συγκεκριμένο μέρος για το γεμάτο μυστήριο και απορίες θρίλερ που θα απολαύσουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες σε λίγο καιρό.
Και πιστέψτε μας, από αυτό που είδαμε από τα γυρίσματα και το τρέιλερ που μας είχαν ετοιμάσει οι συντελεστές της παραγωγής, αυτή η σειρά έχει όλα τα εχέγγυα να γίνει το «talk of the town» της επόμενης σεζόν.







Οι πρωταγωνιστές
Συνομιλώντας στο Βέρμιο με τους πρωταγωνιστές της σειράς μάς περιέγραψαν τα δικά τους συναισθήματα όλο αυτό το διάστημα που πραγματοποιούνται τα γυρίσματα σε αυτό το καταπληκτικό τοπίο και μοιράστηκαν μαζί μας κάποιες από τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν και αντιμετωπίζουν, έξι μήνες εκεί, για τα γυρίσματα. «Αυτό που αντιμετωπίσαμε και είναι πρωτόγνωρο εδώ στο Βέρμιο» ξεκίνησε να μας λέει ο Όθωνας Μεταξάς «είναι πως οι συνθήκες πάνω στο βουνό εναλλάσσονται τόσο γρήγορα, δηλαδή πηγαίναμε στο βουνό με ήλιο και ξαφνικά είχε ομίχλη, έβρεχε, και μέχρι να φύγουμε… χιόνιζε». Ενώ συμπλήρωσε στην ερώτηση μας για τις δυσκολίες ή για τυχόν ατυχήματα που αντιμετώπισαν: «Είχαμε κάποιους μικροτραυματισμούς με την συνάδελφό, Ευγενία Σαμαρά, όπου μια μέρα σε ένα γύρισμα με μικρό ελικοπτεράκι, το οποίο πέρναγε πάνω από τα κεφάλια μας για να τραβήξει κάποια πλάνα, η Ευγενία δεν έσκυψε και …έκανε τέσσερα ράμματα στο κεφάλι της. Ευτυχώς τώρα είναι όλα καλά». Όσο για τη Λίνα Σακκά μας τόνισε: «Είναι δύσκολο για όλους μας να αφήσουμε έξι μήνες τα σπίτια μας και να έρθουμε σε ένα ξένο τόπο, αλλά ήταν τόσο δυνατό το σενάριο, τόσο ωραίοι οι ρόλοι μας που μας “έπεισαν” να κάνουμε την υπέρβαση. Για μένα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο που είχα και το παιδί. Δεν σας κρύβω ότι ήταν πολύ δύσκολο έξι μήνες να πάρω την απόφαση να φύγω από το σπίτι, αλλά τελικά και για το παιδί, ερχόμενη εδώ είδα ότι είναι ένα υπέροχο περιβάλλον και αντιμετώπισα μόνο καλά πράγματα». Ενώ για την σειρά συμπλήρωσε: «Βοήθησε τόσο πολύ το φυσικό περιβάλλον που είναι τα γυρίσματα εντελώς αληθοφανές». Αφού περάσαμε όμορφα εμείς επιστρέψαμε, μέσω μη... αναμενόμενων οδών, στην Αθήνα...
Η μυστηριώδης «Εκδρομή» όμως παρέμεινε εκεί ψηλά, στο Βέρμιο της Νάουσας, για να συνεχίσει τα ατμοσφαιρικά γυρίσματά της σε τοπίο μαγικά καταπράσινο, ώστε να είναι έτοιμη τη νέα σεζόν για το πρόγραμμα του ANT1!




 Η ιστορία...
13 άτομα βρίσκονται εγκλωβισμένα σε ένα ξενοδοχείο - καταφύγιο στην απομακρυσμένη πλευρά ενός βουνού. Άγνωστοι οι περισσότεροι μεταξύ τους, βρίσκονται εκεί ο καθένας με διαφορετική αφορμή: Μια γυναίκα αναζητά το παιδί της που υποπτεύεται πως έχει απαχθεί απ’ τον πρώην σύζυγό της και πατέρα του. Ένας καθηγητής ταξιδεύει μέχρι εκεί έχοντας λάβει μία πρόσκληση για να παραστεί στην αναστήλωση ενός παλιού βυζαντινού ναού που εκτελείται στην πλαγιά του βουνού. Μια δημοσιογράφος κάνει ρεπορτάζ για τα χειμερινά σπορ. Ένας γέροντας αγρότης κάνει διακοπές έχοντας κερδίσει ένα διήμερο ταξίδι από το διαγωνισμό κάποιας εταιρίας. Τρεις ορειβάτες κάνουν tour με τον οδηγό τους. Ένας μουσικός με την κοπέλα του –ανερχόμενη τραγουδίστρια- ψάχνουν να βρουν έναν μουσικό παραγωγό. Μια μάνα που ανησυχεί για την κόρη της μαθαίνει ότι βρίσκεται εκεί και την αναζητά. Τι σχέση έχουν όλοι αυτοί οι φαινομενικά άσχετοι μεταξύ τους άνθρωποι; Βρέθηκαν τυχαία εκεί, ή κάποιος επεδίωξε να τους μαζέψει; Ποια ιστορία συνδέει αυτά τα πρόσωπα μεταξύ τους; Τι ρόλο έχει παίξει ο καθένας τους σ΄ αυτή την ιστορία –εν γνώσει ή εν αγνοία του; Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα θα απαντηθούν από τις οθόνες μας στους δέκτες του ΑΝΤ1.





  ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: ΛΙΝΑ ΣΑΚΚΑ, ΟΘΩΝΑΣ ΜΕΤΑΞΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ,
ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗ, ΝΙΚΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣ, ΤΙΝΑ ΛΕΩΝΟΡΑ, ΕΥΓΕΝΙΑ ΣΑΜΑΡΑ, ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΛΙΑΔΕΛΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΡΑΙΚΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΣ, ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΛΕΡΙΔΗΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ, ΕΦΗ ΚΟΝΤΑ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΡΑΤΣΟΥΔΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !