Η μάχη του 12χρονου Νικίτα που μαχαιρώθηκε 20 φορές απο Ολλανδό ανιματέρ

Unknown
2
Πέρασε μόλις 1 χρόνος από το τραγικό συμβάν που συνέβη στην Κρήτη, όταν ένας 20χρονος Ολλανδός που εργαζόταν ως ανιματέρ σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου κατάφερε 20 μαχαιριές σε 11χρονο τουρίστα που παραθέριζε εκεί με την οικογένειά του.
Ας κάνουμε όμως μια σύντομη αναδρομή στην ημέρα της 14ης Μαϊου 2013 όπου ξεκίνησαν όλα…
 Ο μικρός Νικίτα αντιλήφθηκε ότι ο 20χρονος ανιματέρ κατά της διάρκεια μιας εκδήλωσης που γινόταν στο ξενοδοχείο τους έκλεψε τον υπολογιστή και
το κινητό τους. Έτσι λοιπόν τον ακολούθησε και όταν το παιδί ζήτησε να του δώσει πίσω τα πράγματά του ο ανιματέρ τον μαχαίρωσε ανενδοίαστα 20 φορές και τον πέταξε σε ένα λάκκο κοντά στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου. Έπειτα από 6 ώρες όπου ο μικρός προσπαθούσε να κρατηθεί στη ζωή τον εντόπισαν σε πολύ άσχημη κατάσταση αλλά έχοντας ακόμη τις αισθήσεις του.. Τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο και κάπου εκεί ξεκίνησε ένας ΄΄μαραθώνιος΄΄ για τον μικρό αυτό άγγελο που συνεχίζεται ακόμη… Όσο για τον 20χρονο δολοφόνο συνελήφθη άμεσα από τις αρχές και η ποινή που του έχει επιβληθεί είναι 11,5 χρόνια εγκλεισμός σε ψυχιατρικό κατάστημα.
Πώς είναι όμως σήμερα η ζωή του 12χρονου πλέον Νικίτα..;; 
Η εκπομπή ΄΄Μίλα΄΄ φιλοξένησε τη μητέρα του Εκατερίνα και τον ίδιο ο οποίος βρίσκεται πλέον καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. Μετά το τρομερό γεγονός που βίωσε μετέβη με την οικογένειά του στη Γερμανία σε κέντρο αποκατάστασης, όμως ακόμα δεν έχει καταφέρει να σταθεί στα πόδια του..
 Η μητέρα του Εκατερίνα μιλώντας για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν δεν δίστασε να εκφράσει και την πικρία της γενικότερα για το γεγονός ότι δεν βρήκε καμία στήριξη από πουθενά. Το κόστος της αποθεραπείας του γιου της ανέρχεται σε πολύ υψηλά χρηματικά επίπεδα και η μοναδική βοήθεια που πήρε ήταν ένα χρηματικό ποσό από την εταιρεία όπου εργαζόταν. Την ίδια πικρία και παράπονο εξέφρασε και προς τη χώρα μας όπου έναν ολόκληρο χρόνο δεν της άνοιξε κανείς μια πόρτα για βοήθεια, δεν ευαισθητοποιήθηκε κανείς για τον γολγοθά που βίωσε ο μικρός Νικίτα στη χώρα μας. Αντιθέτως, της δημιουργούν ακόμη περισσότερα προβλήματα με την άδεια παραμονής της.
Οι ελπίδες για την πλήρη αποκατάσταση του παιδιού είναι ισχνές όμως ο ίδιος αντιμετωπίζει γενναία το πρόβλημά του έχοντας πάντα στα χείλη του ένα μεγάλο χαμόγελο πίστης και αισιοδοξίας….
Η μεγάλη πίστη λένε κάνει θαύματα. Ας ευχηθούμε λοιπόν ένα τέτοιο θαύμα να γίνει και στην περίπτωσή του…!

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !