Ο ΑΝΤ1 «πολιορκεί» την Έλενα Ακρίτα και τον Γιώργο Κυρίτση!

1
Ο πολυπράγμων Πέτρος Μπούτος κάνει «στενό μαρκάρισμα» σε Έλενα Ακρίτα-Γιώργο Κυρίτση, προκειμένου να τους «ψήσει» να επιστρέψουν στην μυθοπλασία που έχουν υπηρετήσει εξαιρετικά επί σειρά ετών.

Μπορεί η πρόταση που έκανε η «Production Hub» της οποίας ηγείται εκείνος για νέα εκπομπή της έμπειρης δημοσιογράφου να μην πήρε πράσινο φως από την ΝΕΡΙΤ, είναι αυτή όμως που τους έφερε και πάλι κοντά στην μετά Mega εποχή.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι ο Πέτρος Μπούτος κάνει το παν για να πείσει το ισχυρό συγγραφικό δίδυμο που διέπρεψε με σειρές που έγραψαν την δική τους ιστορία και καλλιτεχνικά αλλά και εμπορικά, να ετοιμάσει μια καινούργια σειρά για τον επόμενο χειμώνα στον ANT1. Και μπορεί οι δύο τους να είχαν πει πως τέλειωσε το κεφάλαιο «καθημερινή σειρά» για αυτούς, οι καιροί όμως άλλαξαν και μοιάζουν να συζητούν τη δημιουργία μιας δραματικής σειράς που μπορεί να μην είναι καθημερινή, αλλά να παίζεται δύο με τρεις φορές την εβδομάδα… Ευχής έργον θα ήταν κάτι τέτοιο αφού οι Ακρίτα-Κυρίτσης έχουν δεινότητα στις γερές σειρές και κάθε νέο τους «χτύπημα» φέρνει στο κόκκινο τα νούμερα τηλεθέασης.  Τον καιρό αυτό προχωρούν, σύμφωνα πάντα με τις έγκυρες πληροφορίες μας, οι συζητήσεις για το πάντρεμα αυτό.

Αναμένουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον κι επανερχόμαστε με νεότερα στοιχεία.Το σίγουρο είναι πως δημιουργοί σαν την Έλενα Ακρίτα και τον Γιώργο Κυρίτση είναι απαραίτητοι στο γυαλί κι αποτελούν άσο για το κανάλι που τους κλείνει!

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ-mediasoup

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Να τονίσουμε ότι πρώτο το tvnea έκανε λόγο για νέα δραματική σειρά του Ant1 που θα διεξαχθεί και αυτή στο εξωτερικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !