Ξύλο στη ρωσική τηλεόραση! | πεθερά επιτίθεται στον γαμπρό! (Video)

Καρακασίδης Γιάννης
0
Σκηνές απείρου κάλλους και τηλεοπτικής... προόδου στην εκπομπή "Пусть Говорят" ("Ας μιλήσουν") της ρωσικής τηλεόρασης. Εξαγριωμένη πεθερά επιτέθηκε στον πρώην γαμπρό της στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής, καθώς μαζί με την κόρη της τον κατηγορούν πως σκότωσε το 3 ετών αγοράκι τους τον περασμένο Νοέμβριο.

Συγκεκριμένα, η μητέρα του νεκρού αγοριού, Τατιάνα, κατηγορεί τον πρώην σύζυγό της πως, στις 30 Νοεμβρίου του 2013, όταν η ίδια έφυγε από το σπίτι για να πάει στην αγορά και άφησε το παιδί υπό την επίβλεψη του συζύγου της, εκείνος, με την πρόφαση πως ήθελε να το πλύνει, το έπνιξε στη μπανιέρα, καθώς το θεωρούσε πρόβλημα στη σχέση του με την Τατιάνα. Ο μικρός Ντένις ήταν παιδί της Τατιάνας από τον προηγούμενο γάμο της και όταν συνέβη το μοιραίο περιστατικό, η Τατιάνα απλώς συζούσε με τον Βλαντιμίρ, τον οποίο και κατηγορεί. Στο στούντιο της εκπομπής, εκτός από τη μητέρα, βρέθηκε ο φερόμενος ως δολοφόνος, η μητέρα του, η νυν κοπέλα του, οι γείτονες του πρώην ζευγαριού αλλά και η μητέρα της Τατιάνας, η οποία κατά την είσοδό της επιτέθηκε στον πρώην γαμπρό της! 

Η εν λόγω εκπομπή θυμίζει εποχές Ανδρέα Μικρούτσικου στο "Επιτέλους μαζί" και το "Από καρδιάς", καθώς φιλοξενεί ανθρώπους που τους χωρίζουν νομικές υποθέσεις, ενώ παρουσιαστής της είναι ο Andreu Malahov, παρουσιαστής των δύο Ημιτελικών της Eurovision το 2009, όταν ο διαγωνισμός διεξήχθη στη Μόσχα. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ:



Κείμενο: Γιάννης Καρακασίδης [Facebook: Giannis Karakasidis]

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !