Freaky Fortune: τι είπαν στην πρώτη τους συνέντευξη στην Τατιάνα; - σε ποιον την "έπεφταν" οι Πολωνέζες;

Καρακασίδης Γιάννης
0
Την πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη, μετά το τέλος του Μεγάλου Τελικού της Eurovision, παραχώρησαν χθες στην εκπομπή "Μίλα" οι Freaky Fortune και ο Riskykidd

Οι φετινοί εκπρόσωποί μας στον πανευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό μίλησαν για τη γεύση που τους άφησε το ταξίδι τους στην Κοπενχάγη, για την απρόσμενη κατάληξη της τελικής βαθμολογίας αλλά και για τις εμπειρίες τους από τις 15 ημέρες παραμονής τους στην πρωτεύουσα της Δανίας. 

"Το συναίσθημα να παίρνεις μέρος σε αυτό τον διαγωνισμό, να ανεβαίνεις επάνω σε αυτή τη σκηνή είναι μοναδικό." δήλωσε ο Θεόφιλος, μέλος των Freaky Fortune. "Πρόκειται για μία εμπειρία, που δεν θα αλλάζαμε σε καμία περίπτωση. Το να τραγουδάς σε εκείνη τη σκηνή με τους fans, τους δημοσιογράφους ήταν μοναδικό. Απίστευτος επαγγελματισμός." πρόσθεσε ο Νικόλας Ραπτάκης.

Σχετικά με την κακή έκβαση της βαθμολογίας και την 20η θέση, στην οποία εν τέλει κατέληξε η Ελλάδα, παρά τα προγνωστικά που την ήθελαν στην πρώτη 10άδα, ο Νικόλας τόνισε πως: "Είχε δημιουργηθεί ένα κλίμα τον τελευταίο μήνα, όπου όλοι μας έλεγαν πως θα πάμε πολύ καλά", υπονοώντας πόσο απροσδόκητο ήταν το αποτέλεσμα. Παράλληλα, τα παιδιά θεώρησαν ως έναν ακόμη παράγοντα που συνέβαλε στη βαθμολογική αποτυχία της Ελλάδας την απουσία κρατών, τα οποία παραδοσιακά μας στήριζαν με τις ψήφους τους (Κύπρος, Βουλγαρία, Σερβία). Όχι βέβαια ότι ακόμα και αυτές που έπαιρναν φέτος μέρος και παραδοσιακά μας στήριζαν το έκαναν αυτή τη χρονιά (Αλβανία, Σαν Μαρίνο, Ρουμανία, Γερμανία, Βέλγιο, Ηνωμένο Βασίλειο).

Μάλιστα ο Riskykidd δε δίστασε να αποκαλύψει πως αποχώρησε από το green room, όταν είδε πως καμία χώρα δεν μας έδινε βαθμούς! "Εγώ δέκα λεπτά μετά την έναρξη της ψηφοφορίας βγήκα έξω. Δεν ήθελα να το δω αυτό. Θέλησα να κρατήσω μόνο τη χαρά που περάσαμε." δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ μοιράστηκε με το κοινό πως τρεις ώρες πριν από την τελική τους εμφάνιση, έχασε το γούρι, που του είχε κάνει δώρο ένας φίλος του.

Από τις εμφανίσεις που άρεσαν στα 3 παιδιά της ελληνικής αποστολής ξεχώρισαν αυτό της Ολλανδίας και της Ρωσίας, ενώ θετικά ήταν τα σχόλιά τους και για το νικητήριο τραγούδι της Αυστρίας. Ο Riskykidd βέβαια εξομολογήθηκε και την... παρενόχληση που βίωσε από τις εκπροσώπους της Πολωνίας με το αποκαλυπτικό μπούστο. 


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΔΩ: 



Κείμενο: Γιάννης Καρακασίδης [Facebook: Giannis Karakasidis]

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !