Το κοινό πλην μίζερο exit poll των καναλιών (μόνο για Αθήνα & Περιφέρεια Αττικής)

0
Με τη φράση «Δεν θα είναι όπως παλιά» στέλεχος της μιντιακής αγοράς περιγράφει στο «ΚΑΡΦΙ» αυτό που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές το βράδυ της Κυριακής του πρώτου γύρου των τοπικών και περιφερειακών εκλογών. Το κοινό exit poll με το οποίο θα παραταχθούν στο σημείο της εκκίνησης, MEGA, ΑΝΤ1 και ALPHA, δεν θα έχει καμία σχέση με τα αντίστοιχα του παρελθόντος. Με άλλα λόγια η οικονομική κρίση – σύμφωνα με το συνομιλητή μας, δεν επιτρέπει στους τηλεοπτικούς σταθμούς να επαναλάβουν τα μεγαλεία άλλων εποχών… Έτσι το κοινό exit poll που έχουν παραγγείλει θα είναι περιορισμένου εύρους και θα αφορά μόνο τον Δήμο της Αθήνας και την Περιφέρεια Αττικής. Για τους υπόλοιπους κρίσιμους Δήμους και τις Περιφέρειες, όπως για παράδειγμα τον Δήμο Πειραιά ή την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, οι τηλεοπτικοί σταθμοί αναμένεται να βασιστούν για τις αναλύσεις στα πάνελ τους σε δημοσκοπήσεις που έχουν ξεκινήσει να «τρέχουν» οι εταιρίες που συνεργάζονται από την Πέμπτη.
Συγκεκριμένα, το MEGA μαζί με την τριάδα των δημοσιογράφων, Όλγα Τρέμη, Γιάννη Πρετεντέρη και Παύλο Τσίμα θα φιλοξενεί στο στούντιο του, εκτός από τον εκλογολόγο Ηλία Νικολακόπουλο που θα παρουσιάσει την πρόβλεψη του exit poll και τον πρόεδρο της GPO Τάκη Θεοδωρικάκο με φρέσκες δημοσκοπήσεις.
Αντίστοιχα στον ΑΝΤ1 η Μαρία Χούκλη θα έχει την βοήθεια του Στράτου Φαναρά της Metron Analysis. Ενώ στον ALPHA μαζί με τον Αντώνη Σρόιτερ και την Έλλη Στάη θα βρίσκεται για την παρουσίαση του exit poll ο Θωμάς Γεράκης της MARC.
Για πρώτη φορά στην σύντομη ιστορία του δεν θα συμμετέχει στο κοινό exit poll ο ΣΚΑΙ. Το κανάλι του Φαλήρου για οικονομικούς λόγους θα πορευτεί την προσεχή Κυριακή του πρώτου γύρου των τοπικών και περιφερειακών εκλογών χωρίς πρωτογενή δημοσκοπικά στοιχεία. Στο στούντιο του καναλιού μαζί με την Σία Κοσιώνη και τον Αλέξη Παπαχελά σε ρόλο εκλογικού αναλυτή θα βρίσκεται ο καθηγητής του πανεπιστημίου Μακεδονία Νίκος Μαραντζίδης.
Τέλος, το STAR θα καλύψει τον πρώτο γύρο των εκλογών με ένα διευρυμένο δελτίο ειδήσεων που θα παρουσιάσει η Μάρα Ζαχαρέα και θα σχολιάζει ο Νίκος Χατζηνικολάου. Μαζί τους στο στούντιο θα είναι ο Δημήτρης Μαύρος της MRB

Καρφί

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !