Eurovision 2014: Οι "φίλοι" και οι "εχθροί" της Ελλάδας στον αποψινό ημιτελικό

Unknown
0
Λίγες ώρες μας χωρίζουν από τον 2ο ημιτελικό του 59ου διαγωνισμού της Eurovision. Η Ελλάδα θα ανέβει στη σκηνή της Κοπεγχάγης μαζί με ακόμα 14 χώρες από όλη την Ευρώπη και θα διεκδικήσει μια από τις 10 θέσεις του τελικού. Όμως, ποιες χώρες αποτελούν "φίλες" της Ελλάδας και ποιες είναι αυτές που "ξεχνούν" να μας ψηφίσουν;



Πρώτη στη λίστα των φίλων μας συναντάμε την Ρουμανία, η οποία όσες φορές έχει βρεθεί στον ίδιο ημιτελικό με την Ελλάδα μας ανταμείβει με το 12 της, μοναδική εξαίρεση η περσινή χρονιά καθώς μας έδωσε 10 βαθμούς.

Η Μάλτα αποτελεί μια ακόμα χώρα που είναι αρκετά γενναιόδωρη με τη πατρίδα μας,  4 συναντήσεις στους ημιτελικούς και συνολικά 32 βαθμοί από τη μικρή νησιωτική χώρα στην Ελλάδα κατά μέσο όρο 8 βαθμοί.

Αμέσως μετά συναντάμε το Ισραήλ και τη Λευκορωσία που κατά μέσο όρο έχουν δώσει στην Ελλάδα 7 βαθμούς, βέβαια αξίζει να σημειωθεί πως από το 2004 η Λευκορωσία στους τελικούς δεν είναι το ίδιο γενναιόδωρη, καθώς μας έχει δώσει συνολικά μόλις 24 βαθμούς, δηλαδή μέσος όρος...2!

Στον αντίποδα, Νορβηγία, Πολωνία και Αυστρία αποτελούν τις χώρες..."Σκρούτζ" όταν η συζήτηση έρχεται στην Ελλάδα, συγκεκριμένα ο μέσος όρος βαθμολογίας της Αυστρίας για τη χώρα μας είναι μόλις 3 , για τη Πολωνία 4 και για τη Νορβηγία 5.

Σε γενικές γραμμές, στον ημιτελικό μας συμμετέχουν χώρες που συνήθως η βαθμολογία τους για τη χώρα μας κυμαίνεται σε χλιαρά επίπεδα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !