Charlie Sheen εναντίον Rihanna (ξεκατίνιασμα στο twitter!)

0
Ο Charlie Sheen στοχοποίει τη Rihanna καθώς αυτή σνόμπαρε το αίτημα του να γνωριστεί με την αρραβωνιαστικιά του Brett Rossi, κατά τη διάρκεια νυχτερινής εξόδου την Τετάρτη. Ο ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια της αρραβωνιαστικιάς του στο εστιατόριο Giorgio Baldi της California. Όταν έμαθε πως εκεί βρίσκεται και η Rihanna της ζήτησε να έρθει στο τραπέζι τους, καθώς η καλή του είναι fan της Riri.
Η τραγουδίστρια αρνήθηκε να πάει, με την δικαιολογία ότι υπήρχαν πάρα πολλοί παπαράτσι απέξω. Ο ηθοποιός σχολίασε στο Twitter το συμβάν, δηλώνοντας: «Μας άφησες τις καλύτερες Bday εντυπώσεις ή μάλλον δεν είμαστε τόσο KOOL ώστε να αξίζουμε έναν χαιρετισμό από την Princess (ή μήπως να έλεγα της ηλίθιας;)». Στη συνέχεια μπαίνει στο στόχαστρο του η εμφάνισή της: «Αχ Rihanna, το Halloween αργεί ακόμη, όμως είναι πολύ ωραίο να δοκιμάζεις τις στολές σου δημοσίως».
Όμως δεν περιορίστηκε σε αυτά: «Να λέμε την αλήθεια, ήταν μεγάλη μου χαρά που ΔΕΝ σε γνώρισα.
Σαφώς δεν έχουμε ΤΙΠΟΤΑ κοινό και θα έπρεπε να έδειχνες λίγο σεβασμό σε εκείνους που έχουν περάσει πριν από εσένα. Φαντάζομαι χρειαζόσουν αυτά τα πολύτιμα 84 δευτερόλεπτα να τοποθετήσεις αυτή την κακή περούκα πριν φύγεις από το εστιατόριο. Και άκου μια συμβουλή από έναν βετεράνο, αν δεν θες να ενοχλείσε απλά ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ. Και αν αυτό το ‘Prison of Fame’, είναι ανησυχητικό και δύσκολο για σένα, τότε παραιτήσου μικρή»!Η Rihanna, απάντησε σύντομα και περιεκτικά, χαρακτηρίζοντας τον γριά βασίλισσα, που φοράει πάνες! («Ιf that old queen don't get ha diapers out of a bunch»). Ο Charlie Sheen έσπευσε να απαντήσει και ειρωνεύθηκε το γεγονός ότι η Rihanna δεν έχει επώνυμο, ενώ σνόμπαρε τα αγγλικά της και της ζήτησε να κάνει στην «Καλή Βασίλισσα» μια χάρη και να παρευρεθεί στα υπόγεια του κάστρου της, όπου θα την περιμένουν φίδια και ποντίκια. 

mtvgreece.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !