Έρχεται με δική της εκπομπή η Ευαγγελία Αραβανή. Πότε κάνει πρεμιέρα;

Λευτέρης Προβιάς
0
Για να παρασκευαστεί ο τέλειος καφές απαιτούνται γνώσεις και πάθος, αυτό ακριβώς που χαρακτηρίζει έναν barista.
Την Παρασκευή 30 Μαΐου, στις 23:30 ξεκινάει ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο του καφέ. Ένας διαγωνισμός που θα αναδείξει τους 2 καλύτερους baristi της Ελλάδας, έναν επαγγελματία και ένα λάτρη του καφέ.

Τον διαγωνισμό θα παρουσιάσει η Ευαγγελία Αραβανή. Κριτές θα είναι ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου καθώς και δύο επαγγελματίες του χώρου, ο Βασίλης Δεληλίγκας και ο Φώτης Λέφας. Ρόλος τους είναι να αξιολογούν τις προσπάθειες των συμμετεχόντων αλλά και να τους συμβουλεύουν σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, προκειμένου να αναδείξουν τους νικητές.

Μετά από εκατοντάδες δηλώσεις συμμετοχών για τον διαγωνισμό του Golden Barista επικράτησαν τρεις επαγγελματίες baristi και εννιά λάτρεις του καφέ. Αυτοί καλούνται να συνεργαστούν σε ομάδες των τεσσάρων πάνω σε διάφορες δοκιμασίες στις οποίες θα φανούν οι γνώσεις τους στην προετοιμασία ενός ροφήματος. Κάθε ομάδα θα αποτελείται από έναν επαγγελματία barista και τρεις λάτρεις του καφέ.

Οι δοκιμασίες στις οποίες θα υποβληθούν θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικές καθώς οι συμμετέχοντες θα πρέπει να αναδείξουν το ταλέντο τους στην παρασκευή του τέλειου καφέ καθώς και στη γευσιγνωσία, στη δημιουργία πρωτότυπων ροφημάτων με την προσωπική τους υπογραφή κ.ά.

Έτσι, θα προκύψει το πιο ικανό ζευγάρι: ένας λάτρης του καφέ και ο επαγγελματίας barista που τον μύησε στα μυστικά του χώρου που θα κερδίσουν ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο καθώς και τον τίτλο του Golden Barista.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !