Μ. Ασλανίδου: στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εξ αιτίας της Χρυσής Αυγής!

Καρακασίδης Γιάννης
0
Το δρόμο της δικαιοσύνης επέλεξε να ακολουθήσει η δισκογραφική εταιρεία Heaven Music, στο δυναμικό της οποίας ανήκει η Μελίνα Ασλανίδου, προκειμένου να αντιμετωπίσει την ηλεκτρονική απάτη, που στήθηκε σε βάρος της τραγουδίστριας από μέλη της Χρυσής Αυγής!

Συγκεκριμένα, η δισκογραφική εταιρεία του ομίλου ANTENNA ενημερώθηκε μόλις χθες για την ύπαρξη σελίδας στην εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης του Facebook, στην οποία εμφανίζεται το όνομα της Μελίνας Ασλανίδου και στην οποία αναρτώνται δημοσιεύσεις με την υπογραφή της Χρυσής Αυγής! Η σελίδα φέρει τον τίτλο "Μελίνα Ασλανίδου", διαθέτει εικόνα εξωφύλλου της τραγουδίστριας, ενώ τόσο η εικόνα προφίλ όσο και τα όσα δημοσιεύονται έχουν νεοναζιστικό περιεχόμενο. Η εν λόγω σελίδα αριθμεί μάλιστα σχεδόν 5.500 μέλη! 

Με ανακοίνωσή της η Heaven Music, σε μία προσπάθεια προάσπισης της ηθικής και πολιτικής ταυτότητας της 40χρονης τραγουδίστριας, καλεί όλους τους φίλους και θαυμαστές της να αναφέρουν την συκοφαντική αυτή σελίδα, ενώ παράλληλα επισημαίνουν πως έχει ήδη γίνει προσφυγή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία έχει πλέον αναλάβει να διευθετήσει την υπόθεση. 



Κείμενο: Γιάννης Καρακασίδης [Facebook: Giannis Karakasidis]

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !