Για την δύσκολη κατάσταση της υγείας του πρώην συζύγου της Αντώνη Βαρδή, μίλησε η Χριστίνα Μαραγκόζη. Πολλοί είναι οι συγγενείς που είναι στο πλευρό του γνωστού συνθέτη και τραγουδιστή...Ανάμεσά τους και ο ετεροθαλής αδερφός του, Χρήστος Δείξιμος, ο οποίος δήλωσε στο ένθετο Secret: «Μου είναι πολύ δύσκολο να μιλάω για τον αδερφό μου σήμερα. Περνάει έναν Γολγοθά τον τελευταίο χρόνο. Με τον Αντώνη μεγαλώσαμε μαζί και για μένα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα, γιατί τον είχα δίπλα μου. Με μεγάλωσε κυριολεκτικά και του οφείλω αυτό που είμαι σήμερα. Ίσως ακούγεται υπερβολικό, αλλά για μένα είναι ο θεός μου».
Και κατόπιν πρόσθεσε: «Ήταν σαν να συνέβαινε σε μένα. Σίγουρα είναι κάτι που δεν ορίζει ο άνθρωπος. Προσευχόμαστε όλοι για εκείνον και τη ζωή του».
Κοντά του όμως βρίσκεται και η πρώην σύζυγός του, Χριστίνα Μαραγκόζη, η οποία τόνισε: «Μίλησα μαζί του τηλεφωνικά. Πώς να είναι; Δεν ήταν καλά, με δυσκολία μιλούσε. Δεν μπορούσε. Εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα. Να καταφέρει να ξεπεράσει κι αυτό το πρόβλημα., γιατί έχει να δώσει πολλά ακόμη στο τραγούδι».
tlife.gr

0 Σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com