Ποια γνωστή ηθοποιός θα βρεθεί σήμερα στην Αννίτα;

Καρακασίδης Γιάννης
0
Σε μια τηλεόραση… εκτός ορίων η Αννίτα Πάνια συναντά τα… επείγοντα περιστατικά του Σαββατοκύριακου σε ένα group therapy για τα μικρά και τα μεγάλα της ζωής! Η εκπομπή «Αννίτα SOS» έρχεται στoν Alpha για να ανοίξει γραμμή επικοινωνίας, να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα, να αναζητήσει δρόμους σε αδιέξοδα, να φέρει κοντά ανθρώπους που εκπέμπουν στην ίδια συχνότητα και να εστιάσει στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

Το Σάββατο 17 Μαΐου στις 17:00, το απόλυτο θηλυκό της δεκαετίας του ’90 που πρωταγωνίστησε σε πολλά εξώφυλλα με σέξι εμφανίσεις και «τάραξε» τον ανδρικό πληθυσμό, θα βρεθεί στο πλατό της εκπομπής. Η Νένα Χρονοπούλου, σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση στην Αννίτα Πάνια, θα μιλήσει ανοιχτά για όλα. Τι παιχνίδια της έπαιξε η μοίρα; Υπάρχει το σκοτεινό παρελθόν, που πολλοί έσπευσαν να της χρεώσουν;

Μια πολυτάραχη ζωή με πολλές ανηφόρες και απρόσμενες δυσκολίες, που έχει όμως στον αντίποδα ένα παιδί, επισφράγισμα του έρωτά της με τον Τάσο Μητρόπουλο και θέτει τις βάσεις για να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !