Ο Γ. Καπουτζίδης παραδέχεται: "Μου κόπηκαν τα πόδια!"

Καρακασίδης Γιάννης
0
Επιτυχημένος, αγαπημένος και ταλαντούχος όσο δεν πάει ο Γιώργος Καπουτζίδης βρίσκεται αυτό το διάστημα σε επαγγελματικό "μαραθώνιο", καθώς μοιράζει τις δυνάμεις του ανάμεσα στο νέο σενάριο που ετοιμάζει για το Μεγάλο Κανάλι και την πρεμιέρα της παράστασης "Priscilla: Η βασίλισσα της ερήμου". 

Σε ένα από τα ελάχιστα διαθέσιμα διαλείμματά του, ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε στον δημοσιογράφο Μάνο Τσιλιμίδη της RealLife για τα πρώτα χρόνια της καριέρας του και εξομολογήθηκε μία από τις στιγμές άγχους που του έχει μείνει ανεξίτηλα αποτυπωμένη στο μυαλό του.

- Σε αυτή τη δεκαετία, τι παρέμεινε μέσα σας όπως ήταν στην αρχή και τι άλλαξε τελείως;
"Είναι στιγμές που αισθάνομαι την ίδια ανασφάλεια και τον ίδιο φόβο της πρώτης παράστασης. Και δεν αναφέρομαι στο 2004, οπότε ξεκίνησα την πορεία μου επαγγελματικά, αλλά στο 1996, όταν ήμουν ερασιτέχνης στη θεατρική ομάδα του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσααλονίκης. Ανεβάσαμε την «Παρεξήγηση» του Αλμπέρ Καμύ και είχα πει στους γονείς μου να έρθουν να με δουν. Δεν ένιωθα καθόλου τρακ. Αισθανόμουν πάρα πολύ ψύχραιμος. Και δευτερόλεπτα πριν βγω, άκουσα τον βήχα του πατέρα μου. Κόπηκαν τα πόδια μου, έτρεμαν σε όλη την παράσταση." παραδέχθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης και συνέχισε, προκειμένου να δικαιολογήσει το σοκ που υπέστη εκείνη τη στιγμή: "Δεν ήμουν πια ο χαρακτήρας που υποδυόμουν, αλλά ο Γιώργος ο γιος του κυρίου Τάκη και της κυρίας Ευανθίας. Αυτό, λοιπόν, που έχω κρατήσει από τότε είναι να μην κοιτάω από τις χαραμάδες του σκηνικού ποιος ήρθε, ποιος δεν ήρθε. Για να προστατεύσω τον εαυτό μου από εκείνο το συναίσθημα. Ευτυχώς που συνήθως νιώθω αυτοπεποίθηση, χαρά και σιγουριά πάνω στο σανίδι."

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !