Μία ανακύκλωση από του χρόνου στα δύο μεγάλα κανάλια?

5
Χθες βγήκε το πρώτο trailer για δηλώσεις συμμετοχής για το νέο talent show του Mega για παιδιά με τίτλο ¨Master class¨.Πραγματικά αυτό το πράγμα που συμβαίνει είναι πρωτοφανές.Τα κανάλια έχουν την αίσθηση ότι υπάρχουν τόσα παιδιά στην Ελλάδα στις συγκεκριμένες ηλικίες που διαθέτουν εντυπωσιακή φωνή και θέλουν να συμμετάσχουν σε κάτι τέτοιο,ώστε να καλυφθούν θέσεις για δύο ίδια στην ουσία παιχνίδια?

Εκτός και αν τα παιδιά δηλώσουν και στις δύο εκπομπές και από εκεί και πέρα αν προχωρήσουν αποφασίσουν αυτά που θέλουν να πάνε.Κακά τα ψέμματα βρισκόμαστε σε μία χώρα με μία συγκεκριμένη τηλεοπτική αγορά και τέτοιες κινήσεις μπορεί να την καταστρέψουν.

Το κανάλι των Μεσογείων πέφτει σε συνεχή λάθη διότι βλέποντας την επιτυχία του ¨The Voice¨ θέλει να βγάλει το ¨Rising Star¨ που στην ουσία είναι μια κακή απομίμηση του πρώτου.Και πάλι πόσα ταλέντα διαθέτει η Ελλάδα για να μοιραστούν σε αυτά τα δύο προγράμματα?Έτσι μετά από 5 μέρες από το trailer του ¨The Voice Kids¨ έρχεται αντίστοιχο του ¨Master class¨.

Πραγματικά δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτή την κατάσταση.Αντί τα κανάλια να ρίξουν το χρήμα τους σε νέες ιδέες αντιγράφουν και πάνε απλά να φαγωθούν μεταξύ τους και να μην βγει στο τέλος κανένας νικητής.

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Κριμα για την ταυτοτητα ,την αξια και το μεγεθος του MEGA!...Τρεχει συνεχως πισω απο τον ANT1...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. sto a' h sto b' miso tha bgaloun to rising star,xerete?tha einai toulaxiston blakwdes na to bgaloun sto b miso kai na paizei parallhla sto voice padws...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kai o ANT1 analogws tha epratte upo alles sunthikes... Mia zoi auto ginotan!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mallon tha bgoun kai ta duo parallila dioti fantazomai oti kai o ANT1 kai to MEGA tha theloun na bgaloun to diko tous prin apo ton "apenanti"... Stous xronous proetoimasias pio grigoros einai o ANt1, opote an doume mono to ena tha einai epeidi "prolabe"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντί τα κανάλια να ρίξουν το χρήμα τους σε νέες ιδέες αντιγράφουν και πάνε απλά να φαγωθούν μεταξύ τους και να μην βγει στο τέλος κανένας νικητής.

    Sinithws bgainei mono to ena kanali nikitis, kata protimisi autos pou tha to riskei proto, opws egine to 2010 me to Master Chef kai to Top Chef... TO MC ksekinise treis ebdomades noritera apo to TC

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !