Πώς διαμορφώνεται το τηλεοπτικό πρόγραμμα την Κυριακή των εκλογών;

0
Από το πρωί της Κυριακής τα κανάλια έχουν ριχτεί στη μάχη της ενημέρωσης...

Το πρόγραμμα της Κυριακής 18 Μαϊου θα έχει ως εξής:

ANT1
Στις 18:00, η μεγάλη εκλογική βραδιά ξεκινάει στον ΑΝΤ1 με την Μαρία Χούκλη. 

Στις 19:00 ακριβώς, αμέσως μόλις κλείσουν οι κάλπες, θα μεταδοθούν τα αποτελέσματα των Exit Polls, με την εγκυρότητα της Metron Analysis και του Στράτου Φαναρά. Και σε αυτές τις εκλογές ο ΑΝΤ1 πρωτοπορεί, παρουσιάζοντας τα αποτελέσματα του exit poll σε τρισδιάστατη απεικόνιση. Στο στούντιο, η Ρίτσα Μπιζόγλη και ο Γιώργος Κούρος σχολιάζουν τις εξελίξεις μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους. Κορυφαίοι παράγοντες της δημόσιας ζωής, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες, θα σχολιάζουν και θα αναλύουν τα αποτελέσματα, όπως αυτά θα διαμορφώνονται. Επιπλέον, απεσταλμένοι ανταποκριτές του ΑΝΤ1 θα μεταφέρουν το κλίμα και από τις 13 Περιφέρειες, κατά τη διάρκεια της ροής των αποτελεσμάτων. Σε ζωντανές συνδέσεις με το Υπουργείο Εσωτερικών, το Μέγαρο Μαξίμου και τα γραφεία των κομμάτων και των υποψηφίων, θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις καθώς και δηλώσεις πολιτικών για την πορεία των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών.

MEGA

Στις 18.30 αρχίζει η μεγάλη τηλεοπτική εκλογική βραδιά στο MEGA με την εκπομπή «MEGA Εκλογές 2014». Στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο, η Όλγα Τρέμη συντονίστρια της εκπομπής, μαζί με τον Γιάννη Πρετεντέρη και τον Παύλο Τσίμα, θα συζητούν με προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής αλλά και της δημόσιας ζωής, για τη διαμόρφωση των αποτελεσμάτων μετά το τέλος της ψηφοφορίας.

Στις 19.00 ο εκλογολόγος και ειδικός αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος θα παρουσιάσει την πρόβλεψη των αποτελεσμάτων με την ασφαλή μέθοδο των exit polls. Στο στούντιο θα βρίσκεται και ο πρόεδρος της GPO Τάκης Θεοδωρικάκος. Μαζί θα σχολιάσουν την πρόβλεψη και θα δώσουν την πρώτη εικόνα εν αναμονή των τελικών αποτελεσμάτων. 

ALPHA
Ο εκλογικός μαραθώνιος θα ξεκινήσει στις 18:00 με ζωντανές συνδέσεις από τα εκλογικά στρατηγεία σε Ελλάδα και Ευρώπη, τους πρωταγωνιστές της βραδιάς, τα κομματικά επιτελεία και τους υποψηφίους.

Στις 19:00, ο Διευθύνων Σύμβουλος της MΑRC, Θωμάς Γεράκης, θα ανακοινώσει το exit poll. Συντονίζει ο Αντώνης Σρόιτερ, σχολιάζει και αναλύει η Έλλη Στάη. Στο στούντιο του Alpha, θα βρίσκονται επίσης κορυφαία στελέχη των κομμάτων, αναλυτές, δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι της κοινωνίας καθώς και προσωπικότητες από τον χώρο των Γραμμάτων και των Τεχνών. 

Την Κυριακή 18 Μαΐου καλεσμένοι στο studio του Alpha θα είναι μεταξύ άλλων και οι:

Μάκης Βορίδης, Άδωνις Γεωργιάδης, Πάνος Σκουρλέτης, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Ραχήλ Μακρή, Ανδρέας Λοβέρδος, Νίκος Δήμου, Πέτρος Τατσόπουλος, Κώστας Αρβανίτης, Χρήστος Φερεντίνος, Γιώργος Χατζηπαύλου, Αντώνης Αντωνίου, ΣοφίαΠαπαϊωάννου, Δήμος Βερύκιος, Θάνος Δημάδης, Λώρα Ιωάννου, Νίκος Μάνεσης (από Πειραιά). Στις 7 το απόγευμα το κοινό exit poll για τον Δήμο Αθηναίων και την Περιφέρεια Αττικής ενώ θα παρουσιάσει exit poll και για τον Δήμο Πειραιά.

ΝΕΡΙΤ
17:00 ΕΚΛΟΓΕΣ 2014 με την Οντίν Λιναρδάτου

ΣΚΑΪ
Στις 16.00 συνεχίζεται ο ενημερωτικός εκλογικός μαραθώνιος με τον Σπύρο Μάλλη και την Εύα Αντωνοπούλου .

Στις έξι το απόγευμα ξεκινά η εκλογική βραδιά με τη Σία Κοσιώνη. Μαζί της ο Διευθυντής της εφημερίδας «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» Αλέξης Παπαχελάς. 

Όλο το δημογραφικό δυναμικό του ΣΚΑΙ με ζωντανές συνδέσεις μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις. 

Στις 19.00 η εκτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων από τον εκλογικό αναλυτή του ΣΚΑΪ, καθηγητή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Νίκο Μαραντζίδη. Παράλληλα στο στούντιο καλεσμένοι από το χώρο της πολιτικής και δημοσιογράφοι σχολιάζουν τα αποτελέσματα και τα μηνύματα της κάλπης. 

STAR

19:45 – 22:00 Διευρυμένο δελτίο ειδήσεων με ρεπορτάζ, αναλύσεις, καλεσμένους για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2014, με παρουσιάστρια τη Μάρα Ζαχαρέα και κεντρικό σχολιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !