Το στοίχημα των καναλιών στις εκλογές

0
Δύο είναι οι απρόβλεπτοι παράγοντες που θα επηρεάσουν το αποτέλεσμα του τηλεοπτικού νικητή το βράδυ των εκλογών: ο άγνωστος Χ που είναι το STAR στη νέα του ενημερωτική μορφή και ο ΣΚΑΙ που στην ουσία είναι εκτός κάδρου ανταγωνισμού.

Ήδη τα επιτελεία των τηλεοπτικών σταθμών σχεδιάζουν με πλήρη μυστικότητα την εκλογική τους βραδιά με μοναδικό στόχο την πρωτιά. Η μεταξύ τους σύγκρουση όμως έχει ξεκινήσει και μάλιστα με άγριο τρόπο, για το ποιος θα φιλοξενήσει τους καλεσμένους που «πουλάνε»!

Αν και η μεγάλη μάχη θα δοθεί την Κυριακή 25 Μαΐου, όλοι οι σταθμοί με εξαίρεση το STAR που θα αφιερώσει λιγότερο χρόνο, θα επιδιώξουν από τον πρώτο γύρο των εκλογών την πρωτιά.

Για το MEGA δεν υπάρχουν περιθώρια χαλάρωσης και οι δύο Κυριακές είναι στοίχημα που πρέπει να κερδίσει πάση θυσία. Είναι ο μόνος τρόπος για να αμβλύνει τις εντυπώσεις από την απώλεια της πρώτης θέσης του δελτίου του και ταυτόχρονα να δικαιώσει το brand name και την παράδοση που το συνοδεύει. Την παρουσίαση θα αναλάβει η Όλγα Τρέμη, μαζί με τους Γιάννη Πρετεντέρη και Παύλο Τσίμα, συνεπικουρούμενοι από τον εκλογολόγο Ηλία Νικολακόπουλο και τον Τάκη Θεοδωρικάκο της GPO.

Ο ΑΝΤ1 σαφώς πιο χαλαρός, θα πρέπει να αποδείξει ότι η πρωτιά του δελτίου του δεν οφείλεται μόνο στο lead in, αλλά και στο περιεχόμενό του. Το βάρος της παρουσίασης θα αναλάβει η Μαρία Χούκλη, η Ρίτσα Μπιζόγλη και ο Γιώργος Κούρος. Μαζί τους θα είναι ο Γιώργος Παπαδάκης, ο Γιώργος Λιάγκας και ο Στράτος Φαναράς της Metron Analysis.

Ο ALPHA με την Έλλη Στάη και τον Αντώνη Σρόιτερ, αλλά κυρίως με τον Λάκη Λαζόπουλο θα επιδιώξει την πρωτιά!

Τέλος το STAR που δεν έχει παράδοση σε εκλογικές βραδιές… Με την φετινή αλλαγή στο δελτίο του και τα αυξημένα ποσοστά τηλεθέασης, μπαίνει σφήνα στον ανταγωνισμό και δεν αποκλείεται να κάνει την έκπληξη με τον εμπειρότατο Νίκο Χατζηνικολάου και τη Μάρα Ζαχαρέα.

eniemrosi24

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !