«Κλεμμένα Όνειρα - Η νέα γενιά» τον Δεκέμβριο με νέο καστ!

0
Κι εκεί που μέλλον της καθημερινής σειράς του MEGA φαινόταν αβέβαιο, το δημοφιλές σίριαλ συνεχίζει για μια ακόμα σεζόν με 110 νέα επεισόδια. Μάλιστα, η σειρά θα επιστρέψει πλήρως ανανεωμένη ως "Κλεμμένα Όνειρα - Η νέα γενιά", αλλά η πρεμιέρα της δεν πρόκειται να γίνει πριν από τον Δεκέμβριο. Προσδοκώντας να στηρίξουν με δυνατό lead-in το κεντρικό δελτίο, αλλάζει και η ώρα προβολής και από τις 9 το βράδυ θα μετακομίσει στις 7 το απόγευμα.

Όπως γράφει η REAL, στο νέο κύκλο θα διατηρηθούν ένας άξονας αφήγησης και ελάχιστοι χαρακτήρες από τα "Κλεμμένα 'Ονειρα" όπως τα γνωρίζουμε, ενώ το καστ θα ανανεωθεί σε ποσοστό 80%. Μετά το φετινό φινάλε, το οποίο γυρίστηκε πριν ληφθεί η απόφαση για συνέχιση της σειράς και θα προβληθεί στα τέλη Ιουνίου, η πλοκή θα "χτιστεί" σε νέα βάση και πιθανότατα με κάποιο χρονικό άλμα ως σεναριακό εύρημα.

Ανάμεσα στους ελάχιστους ηθοποιούς που θα μείνουν στο σίριαλ φαίνεται να είναι ο Κωνσταντίνος Λάγκος. Παράλληλα, στη "Δικαίωση", τη νέα σειρά που ετοιμάζει ο Δημήτρης Αρβανίτης, θεωρείται βέβαιο ότι θα μεταπηδήσουν η Αθηνά Οικονομάκου και η Μυριέλλα Κουρεντή.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !