TVNEA-επιβεβαίωση! | στη Heaven και επίσημα η Δέσποινα Βανδή!

Καρακασίδης Γιάννης
0
Την πολυσυζητημένη της επιστροφή στο έμψυχο δυναμικό της Heaven Music πραγματοποίησε η Δέσποινα Βανδή, σφραγίζοντας το τέλος της συνεργασίας με τον επί χρόνια φίλο της, Φοίβο. 

Η 45χρονη τραγουδίστρια, πέντε χρόνια μετά την τελευταία της κυκλοφορία από τη δισκογραφική εταιρεία του ομίλου Ant1, αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς καλλιτεχνικά δρόμους με την Spicy, απογοητευμένη από την σχεδόν ανύπαρκτη προώθηση των δισκογραφικών εγχειρημάτων της. Το τελευταίο διάστημα, οι φήμες σχετικά με την απομάκρυνση της Δέσποινας Βανδή από την εταιρεία του Φοίβου οργίαζαν επικίνδυνα, με την ίδια να προαναγγέλλει το γεγονός, αφότου θέλησε να κάνει ένα "μικρό διάλειμμα", όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, από τη συνεργασία της με τον γνωστό συνθέτη και στιχουργό. 

Η κυκλοφορία του τελευταίου της single, με τίτλο "Καλημέρα", ήρθε να επιβεβαιώσει και επίσημα τη μεταγραφή της τραγουδίστριας στη Heaven Music, είδηση την οποία σας μετέδωσε πρώτο εδώ σε αποκλειστικότητα το TVNEA. Το κομμάτι αυτό, σε μουσική Βασίλη Γαβριηλίδη και στίχους Νίκου Μωραΐτη, θα συμπεριληφθεί στο νέο άλμπουμ της Δέσποινας Βανδή, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το ερχόμενο φθινόπωρο. Μένει να δούμε, εάν και τα δύο προηγούμενα singles της τραγουδίστριας ("Όταν περάσει αυτή η νύχτα" και "Χάνω Εσένα"), τα οποία κυκλοφόρησαν από την Spicy, θα στελεχώσουν το καινούριο δισκογραφικό εγχείρημά της.


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΔΩ:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !