Τί είπε στο People o Γιώργος Μητσικώστας για τον Σταύρο Θεοδωράκη και για τον Αντώνη Σαμαρά;

Nessun Dorma
0
Για το PEOPLE φωτογραφήθηκε ο Γιώργος Μητσικώστας και σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, την 16χρονη κόρη του, την πολιτική και τις μιμήσεις.

 «Αλάνες, παιχνίδια στις αυλές, όμορφες μονοκατοικίες και ακόμα πιο όμορφοι άνθρωποι είναι αυτά που θυμάμαι», δήλωσε αναφορικά με τις αναμνήσεις των παιδικών του χρόνων.

Ωστόσο πριν ασχοληθεί με το ραδιόφωνο, δούλευε ως φορτοεκφορτωτής στους τηλεφωνικούς καταλόγους του ΟΤΕ. «Φορτώναμε τους καταλόγους από το εργοστάσιο στην Κυψέλη και τους πηγαίναμε στα υποκαταστήματα», σημείωσε.

Για την 16άχρονη κόρη του, γεμάτος περιφάνεια είπε: «Η Μάρθα πηγαίνει στη Β’ λυκείου, της αρέσει ο χορός, το τραγούδι και θέλει να ασχοληθεί με την ψυχολογία. Της έχω μάθει κάποια πράγματα όσον αφορά στο Διαδίκτυο. Είμαστε μια χαρά. Είμαι ένας μοντέρνος πατέρας. Το πιο σημαντικό στη ζωή είναι να έχεις μια φιλική σχέση με το σύμπαν, να εύχεσαι να σου συμβούν τα καλύτερα και να έχεις πάντα στόχους και οράματα».

Όσο για το αν του έχει γίνει πρόταση να κατέβει υποψήφιος βουλευτής, ο ίδιος αποκάλυψε: «Μου έγινε πρόταση το 1993 από τον Αντώνη Σαμαρά, όταν είχε ιδρύσει την Πολιτική Άνοιξη. Έχουμε μια φιλική σχέση και όχι πολιτική. Είχα γνωρίσει και τη μητέρα του, σε ένα πανέμορφο νεοκλασικό σπίτι στη Ρηγίλλης. Έχω καλή σχέση με τους πολιτικούς, αλλά δεν είμαι ταγμένος πουθενά. Μου αρέσει να είμαι απέναντί τους, για να μπορώ να τους κάνω κριτική».

Τώρα τελευταία, η μίμηση του Σταύρου Θεοδωράκη, λόγω της εμπλοκής του στην πολιτική, είναι από τις πιο hot στο MHTSI SHOW. «Τον εκτιμώ τον Θεοδωράκη. Από την άλλη, πιστεύω πως, για να κάνεις ένα κόμμα, πρέπει να βουτήξεις πάρα πολύ βαθιά στα πολιτικά συστημικά δρώμενα. Για να είμαι ειλικρινής, θα προτιμούσα να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων ή περιφερειάρχης Αττικής. Να διαχειρίζεται κονδύλια του ΕΣΠΑ, να παίρνει αυτόνομα αποφάσεις και να παρακάμπτει υπουργεία. Να κάνει έργο. Προσωπικά, δεν θέλω οι δημοσιογράφοι να γίνονται υπουργοί, μέλη κυβέρνησης και κομματάρχες», εξομολογήθηκε ο ίδιος.

freegossip

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !