Έκπληξη από Σταύρο Θεοδωράκη. Γιατί έριξε χυλόπιτα στα μονοψήφια του Mega και του Πρετεντέρη;

0
Προφανώς δεν ήταν προτεραιότητα οι συνεντεύξεις στην τηλεόραση, ήταν οι περιοδείες και η απευθείας επαφή με τους πολίτες. Ο λόγος για τον Σταύρο Θεοδωράκη που κατηγορήθηκε από αρκετούς δημοσιογράφους, μεταξύ άλλων και τον Νίκο Χατζηνικολάου ότι αποφεύγει τις συνεντεύξεις στην τηλεόραση και προτιμά να δοξάζεται εν κρυπτώ! Τελικά δεν «κρύβεται» (από την τηλεόραση) ο νέος αρχηγός του «ΠΟΤΑΜΙΟΥ» όπως αναφέρει συχνά – πυκνά, ο εκδότης της «Real News» στο δελτίο ειδήσεων του STAR σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις… Αφού την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε στον ALPHA και την εκπομπή «360ο» της Σοφίας Παπαϊωάννου. Μάλιστα μαθαίνουμε ότι αμέσως μετά θα ακολουθήσει και δεύτερη τηλεοπτική συνέντευξη και συγκεκριμένα στον Νίκο Ευαγγελάτο. Σημειώνεται ότι την εβδομάδα που πέρασε προηγήθηκε συνέντευξη του Σταύρου Θεοδωράκη στην «Athens Voice» και την Σταυρούλα Παναγιωτάκη.
Είναι γνωστό ότι ο αρχηγός του νέου κόμματος από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του δέχθηκε πληθώρα αιτημάτων για συνεντεύξεις… Από τους πρώτους που εκδήλωσαν ενδιαφέρον ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Γιάννης Πρετεντέρης. Δύο δημοσιογράφοι με μεγάλη αναγνωρισιμότητα, απήχηση και διείσδυση στην κοινή γνώμη, που προτιμούν πρωθυπουργοί και αρχηγοί κομμάτων για τις συνεντεύξεις τους… Κάτι σαν το ξενοδοχείο  «Grande Bretagne» που είναι από τα πολυτελέστερα και ακριβότερα της Ελλάδας και προτιμούν για τη διαμονή τους οι επίσημοι προσκεκλημένοι της ελληνικής Πολιτείας!
Με άλλα λόγια, δεν γίνεται διαφορετικά, «πρέπει» να περάσεις από την πολυθρόνα τους και να απαντήσεις στις ερωτήσεις τους.
Μέχρι σήμερα, δεν υπήρξαν εξαιρέσεις στον παραπάνω κανόνα (για να τον επιβεβαιώσουν)… Για αυτό ακόμη είναι όλα ανοιχτά: άλλωστε ο Σταύρος Θεοδωράκης ως αρχηγός κόμματος απέδειξε ότι δεν προτιμά πολυτελή καταλύματα και λιμουζίνες στις περιοδείες του. Μετακινείται με τρένα και λεωφορεία του ΚΤΕΛ και διανυκτερεύει σε απλά ξενοδοχεία.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !