Γεύμα Τρέμη - Μπόμπολα: Ο πανικός της Mega-λης παρουσιάστριας και τα «καρφιά» ..

0
Tεταμένο είναι το κλίμα στο πολιτικό τμήμα του Mega μετά την αποχώρηση της Μαρίας Σπυράκη και την ανάληψη του κυβερνητικού ρεπορτάζ από τη Ράνια Τζίμα. Τόσο στο πολιτικό όσο και στα τμήματα που συνεργάζονται άμεσα με αυτό, εκφράζονται παράπονα ότι η δουλειά των συντακτών «αξιοποιείται» από το ντουέτο των σχετικά νεοφερμένων Ράνιας Τζίμα και Μαρίας Σαράφογλου. Το μεσημέρι της Τετάρτης, στη σύσκεψη για το δελτίο ειδήσεων, οι παριστάμενοι έγιναν μάρτυρες ενός «πινγκ-πονγκ» μεταξύ Ράνιας Τζίμα και Σοφίας Δήμτσα σχετικά με πληροφορίες που αφορούσαν την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές, σε κλίμα πολιτισμένο μεν, αλλά εμφανώς «παγωμένο». Παράλληλα, οι πολιτικοί συντάκτες σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους γκρινιάζουν ότι φέρνουν θέματα τα οποία δεν παρουσιάζουν οι ίδιοι, αλλά δημοσιοποιούνται μέσω των δύο συγκεκριμένων προσώπων, που χαίρουν της εύνοιας της διεύθυνσης.
ΧΑΜΗΛΑ. Το κλίμα, όμως, είναι γενικότερα βαρύ. Τα νούμερα των δελτίων ειδήσεων συνεχίζουν να μην ανεβαίνουν, ακόμα και με πολιτικά και οικονομικά θέματα στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, που θεωρητικά αποτελούν προνομιακό πεδίο για το Mega. Μέσα στο κλίμα αυτού του γενικευμένου προβληματισμού, η Ολγα Τρέμη, η οποία φέρεται από πολλούς ως υπό αντικατάσταση, δεν κάθεται με τα χέρια σταυρωμένα. Εχοντας υπ’ όψιν και τις δημόσιες συζητήσεις και τις παρασκηνιακές διαβουλεύσεις, ξεκίνησε έναν κύκλο επαφών με τους μετόχους του καναλιού. Το μεσημέρι της Τρίτης εθεάθη σε κεντρικό, πολυτελές εστιατόριο της Αθήνας, να γευματίζει με τον Φώτη Μπόμπολα, ο οποίος «τρέχει» τα ζητήματα του Μεγάλου Καναλιού για λογαριασμό της οικογένειάς του.
Η συζήτηση ήταν χαμηλόφωνη, όπως έλεγαν όσοι βρέθηκαν κοντά, αλλά προφανώς αφορούσε στο παρόν και το μέλλον του Mega, αλλά και της ίδιας προσωπικά σε αυτό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το αμέσως επόμενο διάστημα η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου θα φροντίσει να έχει ανάλογες συναντήσεις και με τους άλλους δύο μεγαλομετόχους του καναλιού, προφανώς για να ξεκαθαρισθεί το μέλλον της μετά τη λήξη του συμβολαίου της. Ειδικά ύστερα από όσα ακούγονται για αντικατάστασή της, είτε από τη Σία Κοσιώνη είτε από μία εκ των Ράνιας Τζίμα και Μαρίας Σαράφογλου.
Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ. Η μόνη που δεν φαίνεται πλέον να αγωνιά για τα συμβαίνοντα στο Mega, αλλά για την προσωπική της πορεία είναι η Μαρία Σπυράκη. Η δημοσιογράφος ξεκίνησε ήδη τις τηλεοπτικές της παρουσίες, ενώ άρχισε και τις προσωπικές επαφές με παλιούς φίλους και συναδέλφους της, με τους οποίους τα τελευταία χρόνια δεν διατηρούσε ιδιαίτερες σχέσεις. Μάλιστα, για να δείξει ότι έχει μπει για τα καλά στο πνεύμα του Νεοδημοκράτη υποψηφίου, την Τετάρτη, όταν ανακοινώθηκε η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές, έσπευσε να στείλει ένα μπουκάλι... σαμπάνια στους συναδέλφους της στο Mega για να το γιορτάσουν. Η κίνησή της -που ασφαλώς έγινε με χιουμοριστική διάθεση- εκτιμήθηκε δεόντως πάντως από τους φίλους της στη Μεσογείων.

secret / Παραπολιτικά

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !