Με δυνατό το Mega και αδύναμο τον Ant1 έχει ξεκινήσει ο Απρίλιος!

4
Ο Αντ1 έπειτα από πάρα πολλά χρόνια κατάφερε φέτος να πάρει πρωτιά σε γενικά και νεανικά κοινά για 5 ολόκληρους μήνες.Τώρα βρισκόμαστε στο Νοέμβριο και παρατηρούμε ότι το κανάλι του Αμαρουσίου κινδυνεύει να χάσει αυτή την πρώτη θέση το μήνα αυτό.Από τις 13 μέρες που έχουμε διανύσει σε επίπεδο τηλεθέασης τον Απρίλιο ο Αντ1 έχει κερδίσει στα συνολικά κοινά 6 φορές και νεανικά 5 .Σίγουρα μέχρι στιγμής το Mega είναι πιο μπροστά.Λίγο το Just,λίγο η Καρύδη,λίγο το ¨Παρτάλι¨ κατάφεραν να αντιστρέψουν το κλίμα.Παράλληλα στον Ant1 από την Δευτέρα ως και την Πέμπτη η Prime time είναι ιδιαίτερα χαμηλή με αποτέλεσμα να ρίχνει και το σύνολο ημέρας.

Τίποτα ωστόσο ακόμα δεν έχει κριθεί.Τα περιθώρια ανατροπής είναι μεγάλα.Μη ξεχνάμε ότι ξεκινά η εορταστική εβδομάδα και ο Αντ1 ρίχνει δύο θρησκευτικές σειρές που ο κόσμος ξέρει να τιμά.Αυτή η εβδομάδα ίσως αλλάξει τα δεδομένα αλλά μπορεί και όχι.Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέχρι να τελειώσει ο μήνας οι μάχες που θα δοθούν θα είναι σκληρές αλλά μόνο ένας θα είναι ο νικητής.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Παντως στο συνολο της εβδομάδας ο ΑΝΤ1 παραμενει πρωτος με 0,3%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Sta koina 15-44 sto sunolo ths prohgoumenhs evdomadas o ANT1 einai prwtos me diafora 1,6 apo mega

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είναι η prime time που του τα χαλάει στην αρχή της χρονιάς είχε το Σουλεϊμάν αν και τα νούμερά του ήταν πεσμένα και κάτι έκαναν και τα παιχνίδια που είχε μετά το Σουλεϊμάν και το τέλος κάποιων ακόμα εκπομπών έχει πέσει πάρα πολύ το 9-11 ειδικά έχει μεγάλο πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Apo tin arxi tis xronias 2014 duo show einai ousiastika pou katafernoun kai kratoun proto ton ANT1, ki ayta einai to Voice kai to Dancing/Familiar, diaforetika tha itan 2os... To MEGA exei ginei ligaki apeilitiko logw tou Just kai tou Celebrity Game, to Partali pou exei ksekinisei noritera den katafere apo mono tou na prokalesei sygxisi sto Marousi stous ebdomadiaious M.O.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !