JUST THE 2 OF US 2: Άρπα κόλα για να βγει στον αέρα... Τι νούμερα έκανε η πρεμιέρα του #J2US;

3
Ένα  άρπα κόλα είδαμε στον 2ο κύκλο του JUST THE 2 OF US.  Ένα πρόχειρο studio, μικρό, χάλια φωτισμένο.To STUDIO είναι ίσως ότι χειρότερο έχουμε δει σε τηλεοπτικό Show . Μας θύμισε εποχές του 1989. Μετρημένοι οι θεατές, εξου και η μουγκαμάρα. Το show είναι πολύ υποτονικό... Πολυλογία χωρίς ουσία μέχρι να ξεκινήσει το διαγωνιστικό κομμάτι. Τα δε Video πριν την εμφάνιση του διαγωνιζομένου  ίσως να ήταν μια ακόμα πινελιά στο φτωχό πρόγραμμα.
 Η Ζέτα μοιάζει εντελώς κρύα και στα χαμένα, μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές οι ασυνεννοησίες με το κοντρόλ. Έδινε διαφημίσεις και ο σκηνοθέτης έκανε μακρινά πλάνα μέχρι να ακουστεί πιο καθαρά… Δεν ήταν λίγες οι φορές που τα κοντινά πλάνα του σκηνοθέτη έδειχνε την παρουσιάστρια να κοιτά στα δεξιά. Τι έψαχνες εκεί Ζετα, την επιτροπή του DWTS;
 Στην έναρξη δε, οι φωνές από το κοινό ακούγονταν πιο πολύ και από την παρουσιάστρια , ενώ είδαμε και την πρώτη πολύχρωμη μπάρα στη οθόνη μας- με λίγα λόγια μαύρο-. Χαμπάρι δεν πήραν τι έγινε στις οθόνες μας οι άνθρωποι μέσα στο Studio, ευτυχώς για αυτούς.
 Η Ρούλα μύριζε μπαγιάτικο, ίσως να μου άρεσε στην θέση της παρουσιάστριας κι απ ότι φάνηκε κι εκείνη αυτή την θέση ήθελε,ο Θεοφάνους ανύπαρκτος και ο Αρβανίτης εντελώς μα εντελώς αντι-τηλεοπτικός , και να φανταστείτε ότι τον έβαλαν σαν μια ιδιαίτερη παρουσία…. Μάλλον να τον χρυσώσουν το χάπι μπας και δεν την κάνει κι αυτός προς ΑΝΤ1 μεριά.
Κι όπως είπε ο αγαπητός Γρήγορης Μελας, μπούρμπερη το κόνσεπτ. Ο μόνος και μοναδικός λόγος να δεις το JUST είναι ο Μάρκος Σεφερλής.
Δεν είναι τυχαίο πως σαν μέγας χορηγός μπήκε μια ιστοσελίδα κι όχι η COSMOTE/VODAFONE που συνήθως μπαίνουν σε μεγάλα προγράμματα

 Τι νούμερα έκανε;
Με πολύ μεγάλα νούμερα, όχι όμως σαρωτικά, έκανε χθες πρεμιέρα το JUST 2. Τι κι αν πολυδιαφημιστηκε τι κι αν δεν υπήρχε κανένας αντίπαλος πέρα από το Δια ταυτα στον ALPHA και τα Καρντάσιανς στον ΑΝΤ1 (μετά τις 23:30) αλλά και τον ποδοσφαιρικό αγώνα στη Δημόσια τηλεόραση το Show έκανε μέσο όρο 32,7 στο σύνολο του κοινού φτάνοντας σε 15' το 38,4 ενώ στο εμπορικό κοινό έκανε 36,2 φτάνοντας το 42.
Να σημειώσουμε οτι το show έκανε τα ιδια νούμερα με τον 1ο κύκλο του, με την προσθήκη ότι εκεί είχε να ανταγωνιστεί την πρεμιέρα του BIG BROTHER με τη Ρουλα Κορομηλά. Πιο συγκεκριμένα στο γενικό σύνολο το "Just the two of us" έκανε 32,7 και το Big Brother σημείωσε 18,1. Στις ηλικίες 15-44 το «Just the two of us» έκανε 36,1, ενώ το Big Brother 19,7.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. το κειμενο ειναι του μουρατιδη?αυτο με το οτι κοιταζε η ζετα δεξια το ειχε πει ο μουρατιδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κειμενο ειναι δικο μου. Βγηκε στις 9 το πρωι και απλα ο Μουρατιδης το πήρε κι εγραψε κι αυτος πανω στο δικο μου. Το λεει μάλιστα στο FACEBOOK οτι ειναι κείμενο απο το Tvnea...

    ΔΕΣ ΕΔΩ
    http://1.bp.blogspot.com/-rjzjvNjrgxg/Uz5LS9QdIGI/AAAAAAAAUpc/2k3bwPL5z5Q/s1600/rgrgr.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !