Φάουλ κινήσεις...

1
Όλοι έχουμε αντιληφθεί φέτος στο ¨Your face sounds familiar¨ ότι ο Τάκης Ζαχαράτος είναι στο show
κάτι παραπάνω από κριτής.Σίγουρα ελάχιστοι τηλεθεατές απολαμβάνουν τον γνωστό μίμο να σηκώνεται συνέχεια και να προσπαθεί συνέχεια με κάθε τρόπο να γίνει το επίκεντρο.Μάλιστα προσωπικά έρχομαι σε αμηχανία.Η Κατερίνα Γκαγκάκη εμφανώς δείχνει να προσπαθεί να αποφευχθούν οι συγκεκριμένες κινήσεις και η Μαρία Μπεκατώρου να κάνει υπομονή και να αποδέχεται το τι συμβαίνει.

Για ποιο λόγο όμως το κάνει αυτό ο Τάκης?

Κάποιοι θα υποστήριζαν ότι κατά κάποιο τρόπο ικανοποιεί την επιθυμία του να γίνει αυτός παρουσιαστής της εκπομπής,άλλοι ότι απλά διασκεδάζει να είναι το επίκεντρο και άλλοι ότι του αρέσει που εκνευρίζει την Κατερίνα Γκαγκάκη.

Τους ακριβείς λόγους τους ξέρει μóνο εκείνος.Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι ότι στην αρχή είχε ενδιαφέρον και το ότι ανέβαινε στη σκηνή και ότι πέταγε συνέχεια ατάκες,όμως από ένα σημείο και μετά κούρασε.Άρχισε να επαναλαμβάνεται και πρέπει ο Τάκης να εφεύρει κάτι άλλο.Την ίδια ώρα είναι κακή στάση προς την παρουσιάστρια και την κριτική επιτροπή.Δείχνει έναν άνθρωπο που δεν λογαριάζει τίποτα και που θέλει στο τέλος της χρονιάς όλοι να συζητούν για αυτό.Θα το καταφέρει,όμως θα μιλάνε αρνητικά.Δεν αξίζει στον Τάκη όλο αυτό.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. xthes afou apokalese 2 fores(gia na to empedwsoume) ti mpekatwrou, afou sikwthike apeires fores, afou ekane tin Aliki, afou eipe otini Tsampa exei katapiei autokinito (i gkagkaki prospathouse na to mazepsei, to evlepe to auriano kraksimo) sto telos ksaplwse panw sto trapezi kai mas apoteleiwse... upervolikos xwris logo... tha xasei to endiaferon tou kosmou an sunexisei etsi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !