Αποστόλης Τότσικας: Θα συνεχιστεί και του χρόνου το «Μπρούσκο»;

Λευτέρης Προβιάς
0
Ο Αποστόλης Τότσικας μίλησε στο περιοδικό 7Μέρες TV για την επιτυχία του «Μπρούσκο», το μέλλον της σειράς, αλλά και την προσωπική του ζωή.



Για τη σχέση του τηλεοπτικού Σίφη με τη Μελίνα, ο γνωστός ηθοποιός είπε: «Πάντα την αγαπούσε, αλλά ήταν κολλημένος με κάποια πράγματα που είχαν να κάνουν με την παράδοση. Γι’ αυτό το λόγο και της ζήτησε την πρώτη φορά να κάνει έκτρωση. Στη δεύτερη υπήρχε η πρόθεση. Στην ουσία αγαπάει τη Μελίνα, γνωρίζονται από παιδιά και είναι τα πρώτα του αισθήματα».

Πώς είναι ο ρυθμός μιας καθημερινής σειράς; «Συνηθίζεις αλλά δεν είναι εύκολη υπόθεση ένα καθημερινό σίριαλ. Θέλει συνέχεια δουλειά. Ακόμη και τώρα που η σειρά πηγαίνει πολύ καλά, η προσπάθεια είναι ακόμα μεγαλύτερη για καλύτερο αποτέλεσμα».

Όσο για το ενδεχόμενο της συνέχισης της σειράς και την επόμενη σεζόν, ο Αποστόλης Τότσικας ξεκαθάρισε: «Επίσημα, όχι δεν υπάρχουν συζητήσεις. Κάτι τέτοιο ακούγεται, αλλά δεν έχουμε ακόμη συζητήσει. Ενστικτωδώς ήξερα ότι η σειρά θα πάει καλά και έχει πάει ανέλπιστα καλά. Ο κόσμος δείχνει πόσο αγαπά αυτή τη σειρά και έχει αγαπήσει κι εμάς». 

Σχετικά με το πώς έχει ονειρευτεί ο ίδιος τον γάμο του, ο Αποστόλης Τότσικας είπε: «Για μένα ένας γάμος θέλει ιδιαίτερα μέρη. Να είσαι σε ένα απομονωμένο μέρος και να δώσεις τους όρκους σου. Ξοδεύουν ένα σωρό λεφτά στην τελετή και μετά πάνε γαμήλιο ταξίδι για μια εβδομάδα αντί για ένα μήνα».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !