Συνεχίζει του χρόνου το ¨Πρωινό Μου¨ με Κωστόπουλο-Μπαλατσινού?

2
Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι το ¨Πρωινό Μου¨ στο Mega ότι τον τελευταίο
καιρό έχει ανεβάσει στροφές και ότι πλέον η διαφορά στα νεανικά κοινά με το αντίπαλο δέος στον Ant1 δεν ξεπερνά τις 5 μονάδες.

Αυτά βλέπει ο Μάνος Λοίζος Ξενόπουλος και το επιτελείο του και σκέφτονται να δώσουν το πράσινο φως στην εκπομπή και να πάει για δεύτερη χρονιά.Το κλίμα ωστόσο ανάμεσα σε Mega και Πέτρο Κωστόπουλο είναι κακό.Ο δεύτερος είχε θυμώσει αρκετά με το γεγονός ότι η βραδινή εκπομπή που θα ξεκινούσε τον Δεκέμβρη δεν βγήκε ποτέ,παράλληλα το ίδιο συναίσθημα νιώθει που δεν του πρότειναν να ενταχθεί στην κριτική επιτροπή του ¨Just the two of us¨ αλλά και που το κανάλι δεν προστάτευσε την εκπομπή όταν διέρρεαν φήμες σχετικά με κόψιμο και τσακωμούς ανάμεσα στους συντελεστές.

Από την άλλη το Mega δυσαρεστήθηκε με τον παρουσιαστή που μετά την πρεμιέρα του ¨Just the two of us¨ κατακεραύνωσε το show.

Βέβαια οι φήμες τον τελευταίο καιρό θέλουν να αναθερμαίνονται οι σχέσεις και τελικά η εκπομπή να συνεχιστεί και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.Σίγουρα αν συμβεί αυτό χρειάζονται αλλαγές,ωστόσο ακόμα παίζει το ενδεχόμενο να αναλαμβάνει η Ζέτα Μακρυπούλια την πρωινή εκπομπή.Μόνη της,αφού ο Νίκος Μουτσινάς έκλεισε με τον Άλφα.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καταρχήν στα νεανικά κοινά κάποιες μέρες είναι με 5 μονάδες διαφορά και άλλες με 15! Η εκπομπή φαίνεται ότι ακόμα δεν έχει βρει το κοινό της. Όταν με πρώτης γραμμής καλεσμένους είναι 2οοι και το total με 10 τουλάχιστον μονάδες διαφορά σημαίνει ότι η εκπομπή χρειάζεται αλλαγές. Αρχικά στο πάνελ και έπειτα στη δομή. Κακά τα ψέμματα το προιόν είναι ίδιο με το απέναντι σε σημείο αηδίας. Εννοείται ότι η νοικοκυρά που βλέπει τηλεόραση εκείνη την ώρα θα προτιμήσει το πρωτότυπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ε εντάξει στα νεανικά η διαφορά δεν έχει σταθεροποιηθεί στις 5 μονάδες, την προηγουμένη Δευτέρα για παράδειγμα το Πρωινό έκανε 32% και το Πρωινό μου 20% καλά στο σύνολο να μην μιλήσουμε καλύτερα.Και τις άλλες μέρες είχαν και πάλι διαφορά στα νεανικά 6-7 μονάδες.τα νούμερα πάνε μία πάνω μία κάτω.Δεν ξέρω αν στο Mega τους φαίνονται ικανοποιητικα εγώ πάντως αν δούλευα στο κανάλι θα προβληματιζόμουν αρκετά για την επόμενη χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !