Τόσο η σεναριογράφος όσο και η παραγωγή πρέπει να δουλέψουν πολύ και συστηματικά, προκειμένου να μπορέσουν να καθήσουν τις ημέρες του Πάσχα, αφού η σειρά θα προβληθεί κανονικά μέχρι και τη Μεγάλη Παρασκευή.
Αυτός είναι και ο λόγος που τόσο η Βάνα Δημητρίου και η ομάδα της γράφουν εντατικά τα επόμενα επεισόδια του Μπρούσκο. Η πρόθεση τους όπως διαβάζουμε στο TVZAPPING είναι τα γυρίσματα, τα οποία θα διαρκέσουν μέχρι τα μέσα Ιουνίου, να ξεκινήσουν ξανά την Τρίτη του Πάσχα.
Μετά το Πάσχα, εξάλλου, αναμένεται να πέσουν και οι υπογραφές στα συμβόλαια που επικυρώνουν την προβολή της σειράς για δεύτερη σεζόν.


0 Σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com