«Χτυπάει» Στάη ο Alpha για τις εκλογές!

5
Δίαυλο επικοινωνίας με την Έλλη Στάη έχει ανοίξει ο Alpha θέλοντας να κάνει τη μεγάλη έκπληξη τις δύο Κυριακές των εκλογών.
Το κανάλι βρίσκεται σε συζητήσεις με τη δημοσιογράφο προτείνοντάς της να παρουσιάσει τις δύο βραδιές της εκλογικής διαδικασίας τον προσεχή Μάιο.
Οι δυο πλευρές δεν έχουν έρθει ακόμα σε συμφωνία, ωστόσο, ο Alpha θέλει να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια προκειμένου να καταφέρει να αποσπάσει το «ναι» της Στάη.
Τις επόμενες ημέρες είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν εξελίξεις.

newsbomb.gr

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καλά,πιστεύει ο Alpha ότι τα καλά νούμερα της δεύτερης Κυριακής των εκλογών του 2012 ήταν επιτυχία της Στάη???? Μ' αυτό το πλευρό να κοιμούνται...
    Ήταν συνδιασμός πολλών παραγόντων:
    -ότι η ΝΕΤ λειτουργούσε αντιμνημονιακά για αρκετό διάστημα,
    -ότι η ΕΡΤ είχε τη δυνατότητα συνεχών συνδέσεων με επαρχία και εξωτερικό (τα ιδιωτικά έπαιζαν low budget εκείνη την περίοδο)
    -ότι σε αντίθεση με τα ιδιωτικά, η ΕΡΤ είχε κινητοποιήσει πάνω από 1000 εργαζομένους της (!!!) σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας και της Ευρώπης τον καιρό που MEGA-ANT1-ΣΚΑΙ κλπ δεν είχαν ούτε το 1/20 αυτού του προσωπικού κλπ.
    Η Στάη απλά καπηλεύτηκε αυτή την συλλογική επιτυχία.
    Αν ήταν έτσι, γιατί ήταν μονίμως μονοψήφιες οι εκπομπές της και τα δελτία της στη ΝΕΤ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πιστευω πολυ καλη κινηση σε συνδιασμο με το υπολοιπο τιμ του σταθμου θα τα παει πολυ καλα.Η Σταη ειχε παρει αλλη μια πρωτια σε εκλογες οταν ηταν στον alpha για μικρο διαστημα φυσικα με την βοηθεια του Λακη Λαζοπουλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. sigoura epaikse simantiko rolo i dunamiki tis ERT se epipedo dimosiografwn-proswpikou... oson afora omws ta deltia tis STAI na thumisoume oti kai i Xoukli eixe sxetika xamila noumera sta deltia tis stin ERT alla ston ANT1 skizei kai me diafora(!!) to deltio tis ERT den mporei na exei upsila noumera tin wra pou oi idiwtikoi stathmoi vazoun ta dunata xartia tous stin PRIME TIME. to an kai kata poso tin empisteuetai to koino fanike loipon tin vradia twn eklogwn otan oloi oi stathmoi epaizan to idio programma...Kai na simiwsoume oti o kosmos empisteutike ti Stai stin
    -KRATIKI- ERT!!! - Giati loipon na min perimenoun se kati parapanw apo auto pou mporei na tous dwsei o apla sumpathis Antwnis Sroiter?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @lets talk about tv
    πρώτον η Χούκλη είναι χρόνια στον ΑΝΤ1 και μόλις το τελευταίο διάστημα πήρε κεφάλι και με την αλλαγή του προφίλ του δελτίου του ΑΝΤ1 και λόγω κόπωσης του κοινού από το MEGA κλπ.
    δεύτερον, η Στάη πήρε κεφάλι την ΔΕΥΤΕΡΗ Κυριακή των εκλογών και μάλιστα μετά την πρώτη κρίσιμη ώρα των exit poll. Οι λόγοι έχουν να κάνουν ΚΥΡΙΩΣ με το "αντιμνημονιακότερο" των ιδιωτικών καναλιών προφίλ που είχε εκείνο το διάστημα η ΝΕΤ (απουσία μάλιστα του ALTER) αλλά ακόμη και με το ότι η ΕΡΤ είχε ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ μέσα εκείνη τη μέρα από τα αποδεκατισμένα από την κρίση ιδιωτικά κανάλια. Και αυτό το τελευταίο παίζει τεράστιο ρόλο εκείνη τη μέρα -μετά τον χαμό των exit poll- όπου κερδίζει όποιος είναι πρώτος στις συνδέσεις σε όλα τα σημεία.
    Δεν πρέπει λοιπόν να συγχέουμε την επιτυχία της ΝΕΤ τη συγκεκριμμένη μέρα και ώρα με το πρόσωπο της Στάη και μόνο.
    Αν ήταν έτσι, γιατί δεν πήγε καλά την πρώτη εβδομάδα? Γιατί δεν πήγε καλά την πρώτη ώρα?
    Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !