Aυτή είναι η αλήθεια: O Σαρμπέλ έφυγε από την Ελλάδα για να γίνει... στο εξωτερικό. Τα περιθώρια που στένευαν στις πίστες και η μεγάλη του δικαίωση.

0
Οι μέρες της Eurovision πλησιάζουν και την περασμένη Κυριακή ακούσαμε μετά από καιρό το όνομα του Σαρμπέλ στο YFSF, μιας και στο σόου αποφάσισαν οι μεταμφιέσεις τους να είναι εμπνευσμένες από τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό. Σήμερα ο τραγουδιστής βρέθηκε στο ΦΜ Live. Ο Σαρμπέλ ζει και εργάζεται στο Λονδίνο, ενώ ετοιμάζεται να παντρευτεί την αγαπημένη του....

«Είχα γεννηθεί ακι μεγαλώσει στην Αγγλία και είχα πολλές ευθύνες ούτως ή άλλως. Ήταν δύο τα όνειρά μου, τα πάθη μου. Το ένα ήταν το τραγούδι, το ελληνικό τραγούδι ακι το άλλο η αρχιτεκτονική. Έχω μεγαλώσει ακι στους δύο χώρους, από την μάνα μου και από τον πατέρα μου που είναι μουσικός. Εκανα πάντα και τα δύο. ¨οταν ήμουν 20 χρονών και ήρθα στην Ελλάδα και είχα την τιμή και την ευλογία να κάνω όλα αυτά που έκανα, ήταν ξαφνικό στη ζωή μου όλο αυτό, είχα σκεφτεί κι άλλα πράγματα. Είχα ένα πάθος αλλά δεν περίμενα ότι θα κάνω ποτέ αυτό που έκανα στην Ελλάδα. Όταν όμως δυο τρια χρόνια πριν χτυπήσει η κρίση στην Ελλάδα έβλεπα ότι στενεύουν τα πράγματα, εγώ σκέφτομαι λίγο πιο επιχειρηματικά και σκέφτηκα να δω τα πράγματα και σε στον άλλον χώρο. Και υπήρχαν πολλές ευκαιρίες» είπε ο τραγουδιστής σχετικά με την αποφασή του να φύγει από την Ελλάδα και να ασχοληθεί στο εξωτερικό με κάτι διαφορετικό.


zappit

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !