Σταματίνα Τσιμτσιλή Φωτογραφίζεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της: Πόσα κιλά πήρε;

Nessun Dorma
0
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly» και μίλησε για το δεύτερο παιδάκι της, που θα έρθει στον κόσμο σε λιγότερο από δύο μήνες, ενώ αναφέρθηκε στο νέο της τηλεοπτικό ξεκίνημα στον Alpha και τα κιλά που πήρε μέχρι σήμερα λόγω της εγκυμοσύνης της.

Για το ξεκίνημα του Happy Day στον Alpha, η εγκυμονούσα παρουσιάστρια είπε: «Η πρόταση με αιφνιδίασε. Ήμουν σε μια χρονική στιγμή που πραγματικά θεωρούσα αδύνατον να μου προτείνουν μια τέτοια δουλειά. Το είχα βγάλει τελείως από το μυαλό μου. Η πρόταση, λοιπόν, ήταν εντελώς απρόσμενη και αιφνιδιαστική. Όταν μπήκα στη διαδικασία να το σκεφτώ πιο σοβαρά, δεν σου κρύβω πως το γεγονός ότι ήμουν σχεδόν πέντε μηνών έγκυος με άγχωσε. Και αυτό αποτέλεσε και το πιο βασικό σημείο συζήτησης ανάμεσα μας, γιατί κατά τα άλλα με το κανάλι τα βρήκαμε στα πέντε λεπτά. Απλώς υπήρχε ένα ερωτηματικό σε αυτό το κομμάτι. Γιατί, όπως και να το κάνουμε, προέχει οικογένεια, τα παιδιά και να πάνε όλα καλά. Επειδή ήταν μια συζήτηση για μια συνεργασία που δεν ξεκινούσε για να διαρκέσει για ένα ή δύο μήνες μέχρι να γεννήσω και καθώς είδα τη διάθεση των ανθρώπων του σταθμού να μου επιτρέψουν να λείψω όσο χρειάζεται προκειμένου να είμαι κοντά στο μωράκι μου, είπα το "ναι" πιο εύκολα».



Η κόρη της, Νάγια, έχει συνειδητοποιήσει πως θα αποκτήσει μια αδελφούλα; Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Βάζω το χεράκι της στην κοιλιά μου και της λέω ότι έρχεται μωράκι. Μετά, βέβαια, γυρνάει το κεφάλι της και φεύγει για να παίξει».

Όσο για τα κιλά της εγκυμοσύνης, η ίδια παραδέχτηκε: «Στην πρώτη εγκυμοσύνη πήρα 20 κιλά. Εκ των υστέρων μου φάνηκε δύσκολο να τα χάσω. Αυτή τη φορά, χωρίς υστερίες οι δίαιτες, επιδεικνύοντας απλώς λίγη προσοχή παραπάνω, έχω πάρει έξι κιλά και είμαι ήδη στον έβδομο μήνα. Αν όμως έχω όρεξη να φάω κάτι, θα το φάω».

Τέλος, για το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Έχω ζητήσει άδεια από τον άντρα μου για κανα δυο χρόνια. Πέρα από την πλάκα, όμως, θέλω να είμαι και δίκαιη απέναντι στα κοριτσάκια μου, να τους αφοσιωθώ και να τα ζήσω. Θέλουμε να κάνουμε μεγάλη οικογένεια. Απλώς θα ήθελα λίγο να ξεκουραστώ και να απολαύσω τις δύο μου κόρες. Δεν είμαι όμως και αρνητική».

yupi

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !