Το 4ο live του Τhe Voice καθήλωσε τους τηλεθεατές...

0
Το 4ο live του "Τhe Voice", που προβλήθηκε εκτάκτως την Κυριακή του Πάσχα, ήταν ένα μοναδικό πάρτι, γεμάτο κέφι, μουσική και υπέροχες ερμηνείες! Η Δέσποινα Βανδή άνοιξε το show ερμηνεύοντας το νέο της τραγούδι «Καλημέρα» και στη συνέχεια, οι  διαγωνιζόμενοι ανέβηκαν στο stage και καθήλωσαν ακόμα μια φορά το κοινό, τους τηλεθεατές, αλλά και τους ίδιους τους Coach! Σε αυτό το Live για πρώτη φορά είδαμε τους Coach να ερμηνεύουν τραγούδια επί σκηνής μαζί με τους παίκτες τους.

Το 4ο live μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και απέσπασε εξαιρετικά υψηλά ποσοστά στα μερίδια τηλεθέασης. Πιο συγκριμένα, στο δυναμικό κοινό 15-44 έφτασε το 45,3%. Πρώτο τερμάτισε στις γυναίκες 15-24 με 60,5%, ακολούθησαν οι γυναίκες 25-44 με 53,4%. Στους άντρες 15-24 η τηλεθέαση έφτασε το 47,1% και στο σύνολο του κοινού το 40%!

Την Κυριακή του Πάσχα το "Τhe Voice", παρακολούθησαν κατά μέσο όρο περισσότερα από 1.300.000 άτομα, ενώ έστω και για ένα λεπτό πέρασαν από τον ΑΝΤ1 πάνω από 3.200.000 τηλεθεατές.

Πρώτο στη Ζώνη του σε όλα τα κοινά τερμάτισε το 4ο live. Όπως αποτυπώνεται και στον παρακάτω πίνακα, η διαφορά στο δυναμικό κοινό 15-44 έφτασε τις 31 μονάδες. Μεγαλύτερη διαφορά παρατηρήθηκε στις γυναίκες 15-24 με 47,4 μονάδες. Ακολούθησαν οι γυναίκες 25-44 που έδωσαν προβάδισμα 39,6 μονάδων.

Στη Ζώνη του σε επίπεδο 5λέπτου, στο δυναμικό κοινό 15-44 το υψηλότερο ποσοστό έφτασε το 60% (24:59-25:03), στις γυναίκες 15-24 το 87,8% (24.34-24.38), στις γυναίκες 25-44 το 66% (24:59-25:03) και το 60,1% στους άντρες 15-24 (24:09-24:13).
Μόλις ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιάγκας έδωσε το σύνθημα της έναρξης, ξεκίνησε το διαγωνιστικό μέρος, το οποίο άνοιξε με τους παίκτες της Μελίνας Ασλανίδου. Η Άννα Μαρία Μπιλίδα «ΜΟΙΡΑ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕΣ» - ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ ΜΠΑΜΠΑΛΗ, ο Βασίλης Χατζηπαρτάλης «ΠΟΥΛΑ ΜΕ» - ΠΥΞ ΛΑΞ και η Αίμιλη Χαραλάμπους «ΝΥΧΤΑ ΣΤΑΣΟΥ» - ΛΙΤΣΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ, ξεπέρασαν τον εαυτό τους για να συνεχίσουν το μουσικό ταξίδι στο «THE VOICE». Αυτοί που κατάφεραν να περάσουν στον ημιτελικό ήταν η Αίμιλη Χαραλάμπους που ψηφίστηκε από το κοινό και ο Βασίλης Χατζηπαρτάλης από τη Μελίνα Ασλανίδου. Η Coach και το team της, ανέβηκαν στη σκηνή και τραγούδησαν το «ΛΑΘΟΣ» εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.


Ακολούθησε η ομάδα της Δέσποινας Βανδή με τους: Στέλιο Μαγαλιό «ENTER SANDMAN» - METALLICA, Μαρία Έλενα Κυριάκου «HURT» - CHRISTINA AGUILERA και Κατερίνα Λόλιου «IT'S MY LIFE» - BON JOVI. Η ψήφος του κοινού «έσωσε» την Έλενα Μαρία Κυριάκου, ενώ η Δέσποινα Βανδή επέλεξε να συνεχίσει μαζί της η Κατερίνα Λόλιου. Η Δέσποινα με τους τρεις διαγωνιζόμενούς της, τραγούδησαν τη μεγάλη της επιτυχία «ΧΑΝΩ ΕΣΕΝΑ».
Το τρίτο team που διαγωνίστηκε ήταν αυτό του Αντώνη Ρέμου. Η Τζωρτζίνα Καραχάλιου «ΤΖΙΒΑΕΡΙ» - ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ, ο Άλεξ Οικονόμου «SEVEN NATION ARMY» - MARCUS COLLINS και ο Λευτέρης Κιντάτος «ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ» - ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΕΡΖΗΣ, εντυπωσίασαν με τις μοναδικές τους ερμηνείες! Το κοινό ψήφισε να παραμείνει ο Άλεξ Οικονόμου και ο Αντώνης Ρέμος επέλεξε τον Λευτέρη Κιντάτο. Ο Αντώνης Ρέμος ανέβηκε στο stage για να τραγουδήσει με τον Αλεξ, την Τζωρτζίνα και τον Λευτέρη το τραγούδι «ΣΑΒΒΑΤΑ» και «Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΕ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΕΜΕΝΑ».
Το 4ο live ολοκληρώθηκε με την ομάδα του Μιχάλη/Stavento. Η Αρετή Κοσμίδου «ROYALS» - LORDE, ο Παναγιώτης Βιντζηλαίος «CARELESS WHISPER» - SEETHER και ο Γιούρι Μελικόβ «KISS» - PRINCE, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Το κοινό με την ψήφο του κράτησε στο talent show τον Γιούρι Μελικόβ και ο Coach επέλεξε να συνεχίσει η Αρετή Κοσμίδου. Ο Μιχάλης/Stavento μαζί με τα 3 παιδιά του τραγούδησε το «ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΑ».
Το 5ο live, ο ημιτελικός του “THE VOICE”, θα μεταδοθεί την Παρασκευή 2 Μαΐου στις 21:15! Μεταξύ άλλων, θα δούμε για πρώτη φορά στη σκηνή του αγαπημένους καλλιτέχνες σε guest συμμετοχές να ερμηνεύουν τραγούδια μαζί με τους παίκτες. Επίσης, στο 5ο Live θα μάθουμε και τους παίκτες που θα διαγωνιστούν στον μεγάλο τελικό του “THE VOICE”.
Πώς συνεχίζεται το talent show στο 5ο live – ημιτελικός/ η διαδικασία:
Στο 5ο live θα διαγωνιστούν 8 τραγουδιστές, 2 από κάθε ομάδα. Στη συνέχεια, το κοινό με την ψήφο του θα επιλέξει έναν παίκτη από κάθε ομάδα, που θα διαγωνιστεί στον μεγάλο τελικό του «THE VOICE».

Στο 5ο live θα διαγωνιστούν:
Oμάδα Αντώνη Ρέμου:
ΑΛΕΞ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΙΝΤΑΤΟΣ


Oμάδα Δέσποινας Βανδή:
MAΡΙΑ ΕΛΕΝΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΟΛΙΟΥ


Oμάδα Μιχάλη/Stavento:
ΑΡΕΤΗ ΚΟΣΜΙΔΟΥ, ΓΙΟΥΡΙ ΜΕΛΙΚΟΒ


Oμάδα Μελίνας Ασλανίδου
ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΤΖΗΠΑΡΤΑΛΗΣ, ΑΙΜΙΛΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
Μέσα από το επίσημο site του ΑΝΤ1 http://www.antenna.gr/thevoice θα μπορείτε καθημερινά να μαθαίνετε, πρώτοι απ’ όλους, όλα όσα συμβαίνουν στο “THE VOICE”.


#TheVoicegr

Επιστρέφουμε ΑΥΡΙΟ στην κανονική μας ροή .

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !