Το 3ο live του "Τhe Voice" στην κορυφή της τηλεθέασης

0
Το 3ο live του "Τhe Voice" την Παρασκευή 11 Απριλίου ήταν ένα μοναδικό πάρτι, γεμάτο κέφι, μουσική και υπέροχες ερμηνείες! Η Μελίνα Ασλανίδου άνοιξε το show ερμηνεύοντας το νέο της τραγούδι «Αχ! Κινδυνεύω» και στη συνέχεια, οι  διαγωνιζόμενοι ανέβηκαν στο stage και καθήλωσαν ακόμα μια φορά το κοινό, τους τηλεθεατές, αλλά και τους ίδιους τους Coach!
Το 3ο live μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και απέσπασε εξαιρετικά υψηλά ποσοστά στα μερίδια τηλεθέασης. Πιο συγκριμένα, στο δυναμικό κοινό 15-44 έφτασε το 43,2%. Πρώτο τερμάτισε στις γυναίκες 25-44 με 44,4% και ακολούθησαν οι άντρες 25-44 με 43,5%. Στο σύνολο του κοινού το talent show έφτασε το 34,2%!

Την Παρασκευή 11 Απριλίου, το 3ο live παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 1.500.000 άτομα περίπου, ενώ έστω και για ένα λεπτό πέρασαν από τον ΑΝΤ1 περισσότεροι από 4.000.000 τηλεθεατές.

Πρώτο στη Ζώνη του σε όλα τα κοινά τερμάτισε το 3ο live. Όπως αποτυπώνεται και στον παρακάτω πίνακα, η διαφορά στο δυναμικό κοινό 15-44 έφτασε τις 25,6 μονάδες. Μεγαλύτερη διαφορά παρατηρήθηκε στους άντρες 25-44 με σχεδόν 25,6 μονάδες. Ακολούθησαν οι γυναίκες 25-44 που έδωσαν προβάδισμα 22,2 μονάδων.

Στη Ζώνη του σε επίπεδο 5λέπτου, στο δυναμικό κοινό 15-44 το υψηλότερο ποσοστό έφτασε το 53,9% (24:49-24:53), στις γυναίκες 15-24 το 62,2% (23:54-23:58), στις γυναίκες 25-44 το 54,5% (24:49-24:53) και το 57% στους άντρες 15-24 (24:49-24:53).
Μόλις ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιάγκας έδωσε το σύνθημα της έναρξης, ξεκίνησε το διαγωνιστικό μέρος, το οποίο άνοιξε με τους τέσσερις παίκτες του Μιχάλη/StaventoO Τάσος Παναγιωτόπουλος «ΣΑΝ ΣΚΙΑ» - ΜΕΛΙΣΣΕΣ, η Αρετή Κοσμίδου «LITTLE TALKS»- OF MONSTERS AND MEN, ο Παναγιώτης Βιντζηλαίος «DIRTY DIANA» - MICHAEL JACKSON και ο Γιούρι Μελικόβ «SHE’S A LADY» - ΤΟΜ JONES, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Το κοινό με την ψήφο του κράτησε στο talent show την Αρετή Κοσμίδου και τον Γιούρι Μελικόβ και ο Coach επέλεξε να συνεχίσει ο Παναγιώτης Βιντζηλαίος.
Ακολούθησε η ομάδα του Αντώνη Ρέμου. Η Τζωρτζίνα Καραχάλιου «IT’S A MANS WORD» - CHRISTINA AGUILERA, Ο Δήμος Μπέκε «ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΚΟΜΑ» - ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΝΤΗΣ, ο Άλεξ Οικονόμου «ΟVER MY SHOULDER» – MIKE AND THE MECANICS και ο Λευτέρης Κιντάτος «ΘΕΣ» - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ, εντυπωσίασαν με τις μοναδικές τους ερμηνείες! Το κοινό ψήφισε να παραμείνει ο Άλεξ Οικονόμου και ο Λευτέρης Κιντάτος. Ο Αντώνης Ρέμος, επέλεξε την Τζωρτζίνα Καραχάλιου.
Το τρίτο team που διαγωνίστηκε ήταν αυτό της Δέσποινας Βανδή με τους: Στέλιο Μαγαλιό «CAT PEOPLE» - DAVID BOWIE, Μαρία Έλενα Κυριάκου «ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ» - ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ, Κατερίνα Λόλιου «YOU AND YOUR HAND» - PINK και Δημήτρη Φουρναράκη «ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ» - ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣΗ ψήφος του κοινού «έσωσε» την Έλενα Μαρία Κυριάκου και τον Στέλιο Μαγαλιό, ενώ η Δέσποινα Βανδή επέλεξε να συνεχίσει μαζί της, η Κατερίνα Λόλιου.
Το live ολοκληρώθηκε με την ομάδα της Μελίνας ΑσλανίδουΗ Άννα Μαρία Μπιλίδα «ΦΙΛΑ ΜΕ ΑΚΟΜΑ» - Κ. ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ/Π.ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ, ο Βασίλης Χατζηπαρτάλης «ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΟΣ» - ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ, η Αίμιλη Χαραλάμπους «ΤΟ ΠΑΡΤΥ» - ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ και η Ιφιγένεια Άτκινσον «DOMINO» - JESSIE J, ξεπέρασαν τον εαυτό τους για να συνεχίσουν το μουσικό ταξίδι στο «THE VOICE». Αυτοί που κατάφεραν να περάσουν ήταν η Άννα Μαρία Μπιλίδα και η Αίμιλη Χαραλάμπους από το κοινό και ο Βασίλης Χατζηπαρτάλης από τη Μελίνα Ασλανίδου.
Το 4ο live θα μεταδοθεί εκτάκτως την Κυριακή του Πάσχα 20 Απριλίου, στις 21:15 και θα είναι super εορταστικό! Μεταξύ άλλων, θα δούμε για πρώτη φορά στη σκηνή του «THE VOICE» τους Coach να ερμηνεύουν τραγούδια μαζί με τους παίκτες. Επίσης, στο 4ο Live θα μάθουμε και τους διαγωνιζόμενους που θα συνεχίσουν στον προημιτελικό.
Πώς συνεχίζεται το talent show στο 4ο live/ η διαδικασία:
Στο 4ο live θα τραγουδήσουν 12 διαγωνιζόμενοι, 3 από κάθε ομάδα. Η διαδικασία παραμένει ίδια, όπως και στα προηγούμενα live. Κάθε ομάδα διαγωνίζεται διαδοχικά και οι γραμμές κλείνουν κάθε φορά που μία ομάδα ολοκληρώνει την εμφάνισή της. Το κοινό «σώζει» με την ψήφο του έναν από τους διαγωνιζόμενους, ενώ ένας ακόμα παίκτης από κάθε ομάδα παραμένει στο «THE VOICE» μετά από απόφαση του Coach. Ο τρίτος αποχωρεί. Αφού διαγωνιστούν και οι 4 ομάδες θα παραμείνουν στο show 8 παίκτες.
α διαγωνιστούν:
Oμάδα Αντώνη Ρέμου:
ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ, ΑΛΕΞ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΙΝΤΑΤΟΣ


Oμάδα Δέσποινας Βανδή:
MAΡΙΑ ΕΛΕΝΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΓΑΛΙΟΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΟΛΙΟΥ


Oμάδα Μιχάλη/Stavento:
ΑΡΕΤΗ ΚΟΣΜΙΔΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΙΝΤΖΗΛΑΙΟΣ, ΓΙΟΥΡΙ ΜΈΛΙΚΟΒ


Oμάδα Μελίνας Ασλανίδου

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΜΠΙΛΙΔΑ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΤΖΗΠΑΡΤΑΛΗΣ, ΑΙΜΙΛΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !