Τζάμπα κόπος το promo στον Μαρτάκη. Ο καλύτερος κέρδισε και πάλι.

0
Οι Freaky Fortune και Riskykidd είχαν το καλύτερο τραγούδι και κέρδισαν. Ένας διαγωνισμός είναι. Γιατί τόσος κόπος από μερικούς για να σπρώξουν τον Κώστα Μαρτάκη; Γιατί τέτοια εμμονή, που κατάντησε ως και γραφική; Το τραγούδι του "δεν τράβαγε" ούτε σε Youtube - πολλά dislikes - ούτε στα polls.

Όλοι γνωρίζαμε πώς σε όλες τις δημοσκοπήσεις το Rise Up προηγείτο ανετα. Τo tvnea στο poll του το είχε δείξει ολοφάνερα. Μέχρι και χθες το μεσημέρι βγαίναν σε εκπομπές δημοσιογράφοι με καριέρες χρόνων και υποστήριζαν το αντίθετο. Αυτό που πήγαινε κόντρα στη κοινή λογική. Αυτό που δεν ήταν δυνατόν να συμβεί.

Είχαμε πει πώς αν τα πράγματα γίνουν όπως είναι να γίνουν, το Rise Up θα επικρατήσει χαλαρά. Όπερ και εγένετο τελικά. Δεν μετράει η αναγνωρισιμότητα, οι γνωριμίες ή το όποιο σπρώξιμο. Το τραγούδι είναι η αρχή και το τέλος στην όλη υπόθεση της Eurovision τόσα χρόνια. Του Μαρτάκη ήταν και πάλι μέτριο, όπως το 2008. Όσο για τον ίδιο τον Κώστα Μαρτάκη, είναι πραγματικά λυπηρό το γεγονός πώς έχασε δεύτερη φορά στον εθνικό τελικό. Ένας τόσο έμπειρος πλέον τραγουδιστής δεν καταλαβαίνει ότι μόνο με καλό τραγούδι ή έστω το καλύτερο από τα υπόλοιπα μπορείς να κερδίσεις; Ας ελπίσουμε την τρίτη φορά να πάει με καλύτερο..

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !