Happy Day: Δικαίωση Alpha και Σταματίνας Τσιμτσιλή με σαρωτικά νούμερα. Στενεύουν τα περιθώρια για Ηλιάκη, Καινούργιου. Ο ρόλος του Μουτσινά.

1
Τέτοια αποδοχή σε τηλεθέαση και κριτικές δεν θα τις περίμενε ούτε το κανάλι ούτε και η ίδια η παρουσιάστρια. Είναι πλέον γεγονός. H νέα εκπομπή κάνει τη διαφορά σε επίπεδο προσέγγισης και εύρους της θεματολογίας της. Η εκρηκτική Σταματίνα Τσιμτσιλή δικαιώνεται εμφατικά αποδεικνύοντας για ποιον λόγο θεωρείται το πιο ολοκληρωμένο τηλεοπτικά πρόσωπο της ηλικίας της. 

Από την άλλη ο Alpha, έκανε μια κίνηση-ματ. Ενεργοποίησε μια ζώνη που δεν είχε τα τελευταία χρόνια, με ύφος που του ταιριάζει και αρέσει στους τηλεθεατές. Όσο για άλλες παρουσιάστριες του σταθμού που ονειρεύονται εκπομπές ή πιστεύουν ότι μπορούν να υποστηρίξουν; Προς το παρόν, δεν διαφαίνεται κάτι τέτοιο. Άλλωστε, αν τους είχαν εμπιστοσύνη θα τους είχαν δώσει ήδη εκπομπή. Δεν θα επιστράτευαν την εντυπωσιακά φορμαρισμένη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Οπότε, οι συμπαθητικές κατά τα άλλα Μαρία Ηλιάκη και Κατερίνα Καινούργιου, που πρόσφατα έκαναν σχετικές δηλώσεις, βασίζουν το τηλεοπτικό τους μέλλον στις ..ορέξεις και τα πλάνα του Νίκου Μουτσινά. Τουλάχιστον, μέχρις ώρας.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Οκ είπαμε, κάνει μια εκπομπή που προς το παρόν πάει καλά στα νούμερα δεν σημαίνει τίποτα αυτό δες που είναι σήμερα Καραμέρος Χαρίτατος!!! Όχι όμως ότι είναι και καμιά σπουδαία παρουσιάστρια η Τσιμτσιλή μην τρελαθούμε κιόλας!!! Τέτοια διαφήμιση ούτε μισθό να σου έκοβε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !