Τη βεβαιότητά του ότι πίσω από την εξαφάνιση του αεροσκάφους της Malaysia Airlines κρύβονται αεροπειρατές, εξέφρασε ο πρώην διοικητής της υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας, Κωνσταντίνος Κωνσταντινιδης, μιλώντας στην εκπομπή "ΣΚΑΪ" του Νίκου Ευαγγελάτου.
Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο της αεροπειρατείας, εξήγησε: Θα ήταν ένα πολύ τολμηρό σχέδιο. Οι τρομοκράτες μπορούν να πετάξουν απαρατήρητοι ακολουθώντας άλλο αεροπλάνο, ωστόσο δεν μπορούν να το κρύψουν για πολύ καιρό...”.
newsit
Eίναι σαφές πώς μέρχι να μάθουμε τι έχει πραγματικά συμβεί θα διακινούνται πολλά σενάρια. Όχι, ότι κανείς μπορεί να απορρίψει το ο,τιδήποτε. Όμως, το να παίζεις διαρκώς τον "τρόμο", είναι αν μη τι άλλο υπερβολικό. Ο πανέξυπνος δημοσιογράφος παραμένει πρώτος στο είδος της τρομολαγνείας. Ας ευχηθούμε απλά να μην επιβεβαιωθούν τα τρομακτικά σενάρια.


0 Σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com