Ο ρόλος της παρουσιάστριας, το άγχος της πρεμιέρας, τις κριτικές και τα νούμερα τηλεθέασης,μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Σμαράγδα Καρύδη.Για τον ρόλο της παρουσιάστριας: «Δεν το έχω ξανακάνει ούτε φανταζόμουν ότι θα γινόμουν παρουσιάστρια. Ήμουν αγχωμένη αλλά μετά το πρώτο γύρισμα ένιωσα πολύ καλά. Χρωστάω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους πρώτους μου καλεσμένους, με βοήθησαν τρομερά».
Για το άγχος της πρεμιέρας: «Πάντα είμαι αγχωμένη για τις πρεμιέρες μου αλλά σε φυσιολογικά πλαίσια. Όπως και να έχει, θέλω να πάει καλά, γιατί το απολαμβάνω πολύ, είμαι ενθουσιασμένη».
Για τις κριτικές και τα νούμερα τηλεθέασης: «Θέλω να κάνω καλά τη δουλειά μου. Σε κάποιους αρέσει, σε κάποιους όχι. Τα νούμερα φυσικά και δεν με αφήνουν ανεπηρέαστη. Από αυτά εξαρτάται το μέλλον του παιχνιδιού», τόνισε στον Ελεύθερο Τύπο.

0 Σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com