Πως αντιδρούσαν οι θαυμαστές με την "Ξένια";

Λευτέρης Προβιάς
0
Η Αθηνά Οικονομάκου είχε την τύχη στην αρχή της καριέρας της να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια μεγάλη καθημερινή σειρά. Ενσάρκωσε συγκεκριμένα την Ξένια στη "Ζωή της άλλης", ένα ρόλο που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις! Δείτε τι αποκαλύπτει η Αθηνά Οικονομάκου αποκλειστικά σε συνέντευξη που έδωσε στο Tvnea, για τις αντιδράσεις των θαυμαστών όταν την έβλεπαν.


-Ποια είναι η πιο περίεργη αντίδραση κάποιου θαυμαστή ή ίσως κάποιου θεατή που να μισούσε τον χαρακτήρα σου, π.χ. Ξένια; 



-"Γενικότερα επί εποχή Ξένιας μου έλεγαν όλοι "άμα σε δει η μαμά, η γιαγιά μου...θα σε χτυπήσει, θα σε βρίσει, παλιοκόριτσο, παλιοθήλυκο"... Αυτές ήταν οι συνηθισμένες αντιδράσεις. Αλλά όταν γνωρίζεις τον άλλο από κοντά και βλέποντάς σε χωρίς την περούκα, που έχω μεγάλη διαφορά φυσιογνωμικά από το ρόλο ήταν πιο ήπιες οι αντιδράσεις. Κανένας δεν ήταν τρομερά επιθετικός, μου έλεγαν χαριτωμένα "Γιατί έβαλαν κοριτσάκι μου εσένα να παίξεις αυτό ρόλο; Και είσαι πολύ διαφορετική τελικά. Και τι συμπαθητική και γλυκιά που είσαι...Πως το κάνεις αυτό;" Ήταν πολύ γλυκοί όλοι απέναντί μου, δεν έχω λάβει κάποιες αρνητικές αντιδράσεις. Αλλά υποθετικά πράγματα για το τι θα μου έκαναν όταν παιζόταν η σειρά ακούω μονίμως, ακόμα και τώρα που έχουν περάσει 3 χρόνια όλοι αναφέρονται σε αυτό το ρόλο που σημαίνει ότι ήταν επιτυχία. Και είναι πολύ καλό αυτό, ειδικά αν μπορείς να μην ταυτιστείς και να προχωρήσεις. Κι εμένα, δόξα τω Θεώ, μου δόθηκε η ευκαιρία και στην τηλεόραση και στο θέατρο να κάνω κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό, ήμουν πολύ τυχερή που δε μου ζητούσαν να κάνω ρόλους της αδίστακτης και της μοχθηρής. Υπάρχουν και πολλά κοριτσάκια που έρχονται στο θέατρο και ταυτίζονται με τους ρόλους και ξέρουν τα πάντα που έχεις κάνει, από συνεντεύξεις μέχρι φωτογραφίσεις και σου φέρνουν και δώρα... Αυτά είναι πολύ ωραία. Και φυσικά στα θετικά είναι και τα συγχαρητήρια όσων βλέπουν την παράσταση, γιατί από εκεί αντλούμε δύναμη για να συνεχίσουμε."


Διαβάστε την υπόλοιπη συνέντευξη εδώ!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !