Γιατί δεν πήγε καλά το ¨Μπορώ¨ της Άννας Δρούζα?

0
Η εκπομπή της Άννας Δρούζα ¨Μπορώ¨ ανήκει τελικά οριστικά όπως φαίνεται στο τηλεοπτικό
παρελθόν.Η εκπομπή έκατσε στο τηλεοπτικό σκηνικό 4 ολόκληρες μέρες.Είναι η πρώτη φορά που κόβεται καθημερινή ζωντανή εκπομπή τόσο νωρίς.

Όμως γιατί η εκπομπή δεν πήγε?Γιατί τα νούμερα βυθίστηκαν?Ποιος φταίει?

Κατά την άποψη μου εντοπίζεται ένα θέμα το οποίο το είχα εντοπίσει και στην καλοκαιρινή εκπομπή του Alpha ¨ΠΕΔΕΣ¨,δηλαδή το ότι δεν υπάρχει στη θεματολογία ροή και προσανατολισμός.Κακά τα ψέμματα η εκπομπή της Άννας Δρούζα απευθυνόταν σε ένα κοινό μεγαλύτερης ηλικίας,όμως επειδή ήθελε να έχει και αυτή τα λεγόμενα δυναμικά κοινά έφερε κόσμο από το internet και έβαλε πινελιές νεανικών θεμάτων.Με αυτά οι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας φεύγουν και φυσικά τα λεγόμενα νεανικά θέματα χάνονται εφόσον κυριαρχεί η υπόλοιπη θεματολογία.

Αντικρίσαμε παρωχημένα θέματα.Πως να μιλήσει μία μητέρα που έχει υιοθετήσει στο παιδί της για αυτό το θέμα?

Και εγώ αναρωτιέμαι είναι δυνατόν μία γυναίκα που έχει υιοθετήσει παιδί να μην έχει ρωτήσει ειδικό,να μην έχει ψάξει στο διαδίκτυο ή να μην έχει διαβάσει βιβλία?Θα περίμενε αυτή η μαμά τη Δρούζα να τη διαφωτίσει?Στα πρωινά αυτά τα θέματα μπορούν να υπάρχουν,όμως όσο πηγαίνουμε πιο κάτω στις ώρες οι απαιτήσεις ανεβαίνουν.

Συνεντεύξεις χωρίς ενδιαφέρον επίσης είδαμε.Δεν βγήκε είδηση,δεν βγήκε γέλιο,δεν βγήκε συγκίνηση.Ενημέρωση ίσα ίσα για να υπάρχει,για να θυμίσουμε ότι είμαστε στο Skai.Πως όμως να κάνεις ενημέρωση όταν έχουν προηγηθεί όλα αυτά και όταν η παρουσιάστρια δεν έχει τη δυνατότητα να το κάνει,όπως αποδείχτηκε.

Βέβαια η εικόνα γενικά της Άννας Δρούζα ήταν απογοητευτική.Μια παρουσιάστρια που δεν έλειψε σε κανέναν παρά τη μεγάλη της απουσία επέστρεψε,εκτόπισε μία νέα δημοσιογράφο πολλά υποσχόμενη(Εύα Αντωνοπούλου) και ήρθε καθόλου ανανεωμένη εμφανισιακά και προφανώς χωρίς τη ζεστασιά που απαιτεί μία καθημερινή εκπομπή.

Απαιτείται η επιστροφή της Εύας Αντωνοπούλου που αρκετές φορές έκανε τα διπλάσια νούμερα,η αύξηση στη διάρκεια της εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη,διότι όντως πολλές φορές συμπιέζονται τα θέματα αρκετά ή τέλος μία άλλη ιδέα φρέσκια και διαφορετική που θα δώσει το κάτι παραπάνω και θα μας μαγνητίσει.Το σίγουρο είναι ότι ένα American Next top model δεν το το θέλει κανείς...

tvmind

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !