Σμαράγδα Καρύδη: Τίποτα δε μου χαρίστηκε.Έχω ξενυχτήσει, έχω δουλέψει σκληρά.

Nessun Dorma
0
Για την οικονομική κρίση αλλά και για το πως νιώθει για τα χρήματα που βγάζει μίλησε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της η Σμαράγδα Καρύδη. Η όμορφη ηθοποιός παραδέχτηκε πως είναι σπάταλη:
«Είμαι σπάταλη. Ευτυχώς η κρίση με βρήκε σε μια φάση που είχα προλάβει να συμμαζέψω αρκετά τις υποχρεώσεις μου και αυτό καθαρά συμπτωματικά», ενώ για το αν νιώθει ενοχές για τα χρήματα που βγάζει απαντά:
«Όχι βέβαια. Ό,τι χρήματα έχουν έρθει στα χέρια μου έχουν έρθει γιατί γι” αυτά έχω ξενυχτήσει, έχω κοπιάσει, έχω δουλέψει σκληρά, πολύ σκληρά. Τίποτα δε μου χαρίστηκε και τίποτα φυσικά δεν έκλεψα».
Η Σμαράγδα στη συνέντευξή της στο TV ΈΘΝΟΣ και τη Νάνσυ Νικόλαΐδου μίλησε και για το νέο τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάσει στο Mega, το «Celebrity Game Night».
«Με πήραν από την παραγωγή, μου μίλησαν για το συγκεκριμένο φορμά, μου έστειλαν και κάποιες κασέτες για να δω 2-3 επεισόδια, τα είδα, μου άρεσε όλη αυτή η τρέλα και είπα γιατί όχι; Λατρεύω τα παιχνίδια. Μου δίνουν τη δυνατότητα να μην παραμελώ το παιδί που κρύβω μέσα μου», ενώ για το αν θα ασχοληθεί με τις κριτικές τόνισε πως:
«Δεν θα κάτσω να τα παρακολουθήσω όλα αυτά, άλλωστε ποτέ μου δεν το έχω κάνει. Θα ζητήσω τη γνώμη κάποιων ανθρώπων που εμπιστεύομαι και πάντα συμβουλεύομαι, θα θελήσω να μάθω τις αντιδράσεις του κόσμου αλλά μέχρι εκεί».

πηγή: joytv

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !