"Κλεμμένα Όνειρα": Η απαγωγή της Χρύσας συγκλονίζει!

Λευτέρης Προβιάς
0
Νέα συμφορά περιμένει την οικογένεια της Αλεξάνδρας στα ''Κλεμμένα Όνειρα'', καθώς η Χρύσα εξαφανίζεται μυστηριωδώς και όλοι κινητοποιούνται για την αναζητήσουν, ώσπου αποκαλύπτεται ότι έχει απαχθεί και ότι βρίσκεται εκτός Ελλάδος...


Η Χρύσαvzapping είναι το μόνο άτομο που δεν θέλει να εκδικηθεί ο Μαυρίδης, αλλά, όπως βλέπουμε και όπως θα δούμε στη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς του Mega είναι εκείνη η οποία υφίσταται όλα τα δεινά που προκύπτουν στην οικογένεια. Μετά την επεισοδιακή μεταμόσχευση νεφρού και τον αδιέξοξο έρωτα με τον γιατρό Σταθάτο, η κόρη του Μαλτέζου εξαφανίζεται από το σπίτι της, βυθίζοντας την Αλεξάνδρα στην απελπισία, αφού η κόρη της δεν δίνει κανένα σημείο ζωής και δεν μπορεί να βρεθεί κανένας δίαυλος επικοινωνίας μαζί της. Το κακό νέο διαδίδεται γρήγορα, ενώ η Αλεξάνδρα κινητοποιεί άμεσα την αστυνομία για να βρεθεί η κόρη της. Η εξαφάνιση της Χρύσας θορυθεί και τα αδέλφια της, τον Αρη και τον Σταύρο, που κατά κάποιο τρόπο θεωρούν τους εαυτούς τους ένοχους που δεν την προστάτευσαν.

Ωστόσο, η Χρύσα δεν είναι θα είναι μόνη της στην απαγωγή, καθώς μαζί με εκείνη απάγεται και η πρώην γραμματέας του Μαλτέζου, η Σοφία, αδελφή του αγαπημένου της Χρύσας, του Ορέστη Σταθάτου, γεγονός που κάνει την αστυνομία να στρέψει τις έρευνες της σε άτομα που μπορεί να σχετίζονται με τον γιατρό, ενώ και ο Μαυρίδης εκφράζει ενδιαφέρον για την υπόθεση της εξαφάνισης της Χρύσας, κεντρίζοντας την περιέργεια της Αλεξάνδρας. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !