Τι δήλωσε ο Δημήτρης Μακαλιάς για το ρόλο του γκέι στη "Μοντέρνα Οικογένεια";

Λευτέρης Προβιάς
0
«Είμαι πολύ πολύ αισιόδοξος για την πορεία της ''Μοντέρνας οικογένειας''. Είναι μια σειρά πολύ ενδιαφέρουσα και πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα, με πολλά κωμικά στοιχεία και ταυτόχρονα αποπνέει μια ηρεμία.
Έχουμε ξεκινήσει εδώ και κάποιες ημέρες γυρίσματα και παρότι τρέχουμε με γρήγορους ρυθμούς γιατί σε λίγες εβδομάδες είναι η πρεμιέρα και πρέπει να παραδώσουμε επεισόδια, ακριβώς επειδή έχουμε κάνει πολλές πρόβες προηγουμένως και έχουμε δέσει μεταξύ μας, μπήκαμε κατευθείαν στο κλίμα». Τάδε έφη Δημήτρης Μακαλιάς στο Tvzapping, λίγο πριν κάνει πρεμιέρα η ''Μοντέρνα Οικογένεια'' στο Mega.

Ο νεαρός ηθοποιός υποδύεται τον γκει γιό του Τάκη, ο οποίος υιοθετεί ένα μωράκι από το εξωτερικό. Πόσο τον φόβισε ο ρόλος : «Δεν με φόβισε καθόλου ο ρόλος, αντίθετα με δελέασε πολύ από την πρώτη στιγμή. Αυτό που με φοβίζει είναι να μην ξεφύγω από αυτό που έχουμε ''χτίσει'' για τον ''Δημήτρη'' μαζί με τον σκηνοθέτη μας, τον Πιέρρο Ανδρακάκο. Δεν αναζήτησα τον ήρωα με βάση την σεξουαλική του ταυτότητα, εξάλλου, αλλά σύμφωνα με την ψυχολογία του. Ο ''Δημήτρης'' είναι ένα άτομο εσωστρεφές, αλλά ταυτόχρονα ένας άνδρας που πάντα κάνει αυτό που θέλει, παρά τις αντιρρήσεις της οικογένειάς του και της κοινωνίας. Δεν παύει όμως να έχει πάντα ενοχές».

Εχουμε δει πολλές φορές ομοφυλόφιλους σε σειρές, αλλά πρώτη φορά θα τους δούμε να κάνουν οικογένεια : «Δεν θεωρώ ότι είναι κακό μέσω της σειράς να ανοίξει μια τέτοια κουβέντα σε ένα μαζικό μέσο όπως η τηλεόραση. Το κατά πόσο δηλαδή τελικά είναι προτιμότερο ένα παιδί να μένει σε ένα ορφανοτροφείο, από το να έρχεται σε μια οικογένεια ''νέου τύπου'' που όμως θα το περιβάλλει με πολλή αγάπη και στοργή'' 




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !