Άσχημα τα νέα για τη Χριστίνα Λαμπίρη

Λευτέρης Προβιάς
7
Φαίνεται ότι το τηλεοπτικό τοπίο στον ΣΚΑΪ αλλάζει δραματικά. Αν και βρισκόμαστε στα μέσα της σεζόν, πολλές αλλαγές θα συμβούν στο καθημερινό περίγραμμα του καναλιού
και παρουσιάστριες θα δουν την πόρτα εξόδου.
Η εκπομπής της νεοαποκτηθείσας Άννας Δρούζα θα φέρει τα πάνω κάτω στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η εκπομπή της Εύας Αντωνοπούλου κόβεται και η Εύα μεταφέρεται στο δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου ή κατά πάσα πιθανότητα θα αναλάβει την ώρα της Χριστίνας Λαμπίρη με ένα ωριαίο δελτίο /μαγκαζίνο.
Και ενώ η Εύα θα αξιοποιηθεί από το κανάλι, δεν προβλέπεται το ίδιο και για τη Χριστίνα Λαμπίρη η οποία ειδοποιήθηκε ότι στις 28 Φεβρουαρίου θα παρουσιάσει την τελευταία της εκπομπή.
Άσχημα δυστυχώς τα νέα για τη Χριστίνα η οποία βρέθηκε στο μέσο της τηλεοπτικής δίνης που προκάλεσε όλες τις ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΚΑΪ.

Queen

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ypotithetai pws ta noumera tis ekpompis tis den einai asxima... A re Maleli, allo ena kanali pas na katastrepseis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κακά τα ψέμματα δεν θα λείψει σε κανέναν η εκπομπή της Λαμπίρη! Ξεκίνησε αδιάφορα και κατέληξε σκληρό μεσημεριανό με ικανοποιητικές τηλεθεάσεις. Ωστόσο το πρόβλημα της εκπομπής είναι ότι δεν ταιριάζει στο προφιλ του σταθμού. Χαλάει την όλη εικόνα του καναλιού. Η Έυα Αντωνοπούλου που έφερνε πολύ καλές τηλεθεάσεις αρκετές φορές σε τέταρτα στο σύνολο κόντραρε και τη Μενεγάκη είναι αψυχολόγητη η κίνηση Μαλέλη να την πάει σε δελτίο. Βέβαια μπορεί να υποστηρίξει ένα δελτίο αλλά σίγουρα η απογευματινή ζώνη της πήγαινε περισσότερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και με το μαγκαζινο του Αυτια τι θα γινει; γιατι αποκλειεται να βαλουν 2 μαγκαζινα το ενα μετα το αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 5:30 μ.μ το 'κοντραρε' την Μενεγακη ειναι υπερβολη,υπηρξε καποια στιγμη λογω επικαιροτητας στο 'αφρο' της agb για τα δεδομενα του Σκαι παντα και αυτο τελειωσε γρηγορα,πολυ γρηγορα.Για δες τα νουμερα της Αντωνοπουλου τους τελευταιους 4 μηνες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Giati voodoo exei leipsei se kanenan i drouza kai to "mporw"? Apenanti apo ti menegaki tha paei apati... toulaxiston ilampiri stadiaka mazepse arketo kosmo.i drouza den eixe epitixia oute sto star oute stin ert...mono ston alpha to 2000....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. KAI THA MPEI H DROUZA ??? XAAXXAXA XALIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !