Κατρακύλα στα νούμερα για το ¨Μες στην καλή χαρά¨.Τι φταίει?

5
Είναι κάτι που εγώ προσωπικά το είχα προβλέψει από την πρώτη εκπομπή του ¨Μες στην καλή χαρά¨
που παρακολουθήσαμε φέτος.Συγκεκριμένα είχα πει ότι όσο περνάει ο καιρός το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα πέφτει συνεχώς,διότι μπάζει από παντού.Μίλησα πρόσφατα με μία γυναίκα 34 χρονών που βλέπει αρκετή τηλεόραση και ανήκει καθαρά στο κοινό που στοχεύει η εκπομπή.Μου είπε πως δεν μπορεί να δει την εκπομπή,επειδή αισθάνεται το κακό παρασκήνιο που κυριαρχεί στην εκπομπή και δεν επιθυμεί να βλέπει ψεύτικα χαμόγελα και ψεύτικες ατάκες.Η συγκεκριμένη κυρία συμπαθεί πολύ την Κατερίνα Καραβάτου,αλλά ο τυφώνας Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν την αφήνει να την απολαύσει.

Δεν είναι μόνο αυτό προσωπικά θεωρώ ότι πέρα από τα πρόσωπα και την τηλεοπτική αυθάδεια της νεαρής παρουσιάστριας,αλλά και οι αρμοδιότητες που έχει.Αναλαμβάνει πολλά κοινωνικά θέματα,όταν πάνω της δεν έχει δείγμα καλλιέργειας και κοινωνικής ευαισθησίας.Ασχολείται ατομικά συνεχώς με γυναικεία θέματα,την ώρα που δεν αποπνέει ζεστασιά και οικειότητα.

Οι συνεντεύξεις δεν έχουν νεύρο και ο τηλεθεατής αισθάνεται ότι γίνεται ένα συνεχής test γνώσεων του κάθε παρουσιαστή και αυτό κουράζει.Στόχος  της εκπομπής που κάνουν δεν είναι να μάθεις τι πραγματικά κρύβει ο καλεσμένος αλλά ο καθένας να τσεκάρει τις αντιδράσεις των υπόλοιπων τριών παρουσιαστών.

Τέλος ο Ευθύμης Ζησάκης είναι συμπαθέστατος,ωστόσο δεν το έχει για πρωινό.Δεν είναι ότι δεν διαθέτει τηλεοπτικό ταλέντο,αλλά πιστεύω ότι στο συγκεκριμένο προιόν δεν μπορεί να αποδώσει.

Τα νούμερα έχουν πάρει την κατρακύλα.Τα 25αρια,έγιναν 22αρια,μετά 20αρια,μετά 18αρια,μετά 17αρια και τώρα έχουμε φτάσει και στα 14αρια.Φυσικά βασικός παράγοντας είναι το κόψιμο των παιδικών στο Mega και η αντικατάσταση τους από επαναλήψεις με πολύ κοινό.Φανταστείτε τι νούμερα θα φτάσει η εκπομπή αν ο Ant1 βάλει επαναλήψεις πιο σπάνιες που δεν τις έχει δει πολύς κόσμος.


Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η Κουτσελινη ειναι τελειως ξεπερασμενη, ειναι της τηλεορασης των 90s που εχει πεθανει οριστικα..Ας παει σπιτακι της και να στριψει η εκπομπη στην ουσια της ψυχαγωγιας γιατι η σαχλαμαρα εχει απο καιρο παυσει να πουλαει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έκαστος στο είδος του...και πολύ σωστα η κουτσελινη σε αυτό που πρεσβεύει δλδ την παλιά κακη ποιοτικά και φτηνιαρικη τηλεοραση!

    Η εκπομπη δεν βλέπεται και τα νούμερα που έκανε στην αρχή ηταν λόγω μη αλλων εναλλακτικών λύσεων διασκέδασης. Είχα πει πως αν βάλει το Μέγκα τις πεθερές θα πέσει ο άλφα όπως κι έγινε! Να δουμε του χρονου τώρα ποια θα είναι δίπλα στην κα Σπυρόπουλου... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσο μ'αρέσει που στις αρχές μιλούσαμε και μιλούσα για τα νούμερα πέρυσι χαχαχα πιο πολύ στενοχωριέμαι για την Καραβάτου γιατί την συμπαθώ αρκετά.συμφωνώ με όλα όσα λέει το κείμενο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Σπυροπούλου είναι αντιπαθής σε όλο τον κόσμο!
    Αν θέλει ο Κοντομηνάς να την βγάλει στο κανάλι του σε αντάλλαγμα των όσων του δίνει η μικρή ξανθιά τότε ας την βάλει σε καμιά 5λεπτη εκπομπή όπως έκανε ο Κυριακού με την γυναίκα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το κακό είναι ότι επωμίζεται την αποτυχία,γιατί φέτος η εκπομπή κάνει ιστορικά χαμηλά, η Καραβάτου η οποία πλέον είναι ανύπαρκτη στην εκπομπή! Η Κουτσελίνη νομίζει ότι χτίζει την νέα Μενεγάκη όταν η παλιά που είναι brand κάνει 25αρια! Όσο για την Φαίη που το έχει καμάρι ότι την έχτισε, μάλλον την έτρωγε αφού η εκπομπή ακόμα κ στο Αλτερ που παρουσίαζε πήρε τα πάνω της όταν έφυγε η Κουτσελίνη κ ανέλαβε η Ματαφιά. Η Ζήνα Κουτσελίνη εκφράζει το ξεπερασμένο, το 90s, το φτηνό. Οι Πεδες της απέτυχαν και όσο για φέτος δεν έχει φέρει κάποιο φρέσκο κονσεπτ. Τα ίδια προγράμματα που πηγαίναν καλά συνεχίζουν να πηγαίνουν στο ψυχαγωγικό. Το Μες τη καλή χαρά ήταν η μόνη εκπομπή που υπέστη ριζική αλλαγή και μολονότι χτυπούσε στην αρχή 25αρια και 30αρια ελλείψει ανταγωνισμού και λόγω αναγνώρισης του νέου προιόντος φαίνεται εκ των υστέρων ότι το επιχείρημα απέτυχε! Περαστικά ! Ο Τζώνη Καλημέρης είναι έξυπνος άνθρωπος ελπίζω από του χρόνου να κάνει τις σωστές κινήσεις ξεκινώντας από ανανέωση στη διοίκηση κ έπειτα στις εκπομπές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !