Ναταλία Γερμανού: Η λύση της παρεξήγησης με τη Δέσποινα Βανδή

MyStyle
0
Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στο People και, μεταξύ άλλων, απάντησε στα δημοσιεύματα που ήθελαν τις σχέσεις της με την Δέσποινα Βανδή να μην είναι τόσο καλές, εξαιτίας της φημολογούμενης άρνησης της να βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της παρουσιάστριας.

Για την παραφιλολογία που ξεκίνησε μετά την ανάρτηση ενός tweet της, η διάσημη παρουσιάστρια εξήγησε: «Για να τη λύσουμε και αυτή την παρεξήγηση, γιατί βγήκε ένα κυπριακό έντυπο ή blog που επέμενε με θράσος, λες και έχει κοριούς μέσα στο σπίτι μου, πως αυτό το tweet αφορούσε τη Δέσποινα, θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν αναφερόμουν στη Δέσποινα Βανδή. Βάζω τελεία, βάζω και παύλα, για να το χωνέψουν όλοι αυτοί που δυσκολεύονται. Με τη Δέσποινα έχουμε πολύ καλές σχέσεις, είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία στιχουργού και τραγουδίστριας και είναι πολύ πιθανό και να ξαναέχουμε στο μέλλον. Δεν έχει δώσει όλον αυτό τον καιρό καμία συνέντευξη και, αν δώσει, θα επιλέξει η ίδια σε ποιον θα το κάνει και έχει κάθε δικαίωμα να πάει στον Κωστόπουλο, τον Λιάγκα, τη Γερμανού, τα Καρντάσιανς, τον Γεωργαντά. Δεν είναι υποχρεωμένη, επειδή της έχω γράψει τραγούδια στο παρελθόν, να έρθει σε μένα. Εγώ απλά απάντησα σε μια θαυμάστριά της. H απάντηση δεν έκρυβε καμία μομφή».

Ωστόσο, η Ναταλία Γερμανού συνέχισε λέγοντας: «Όσο για τη δήλωση στη συνέντευξη (“Όταν ακούω τη φράση “ξέρετε, φέτος δεν θα κάνω τηλεοπτική εμφάνιση, έτσι, από άποψη”, εύχομαι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω και να τους απαντούσα “ξέρετε, δεν δίνω στίχους σε πρωτοεμφανιζόμενους, έτσι, από άποψη”!”), δεν αναφερόμουν στη Δέσποινα, αλλά σε έναν καλλιτέχνη πολύ μικρότερο από τη Δέσποινα και με μικρότερη καριέρα, ο οποίος, για να έρθει στην εκπομπή, ζητούσε 65άλεπτο αφιέρωμα στην καριέρα του, η οποία είναι η μισή της Δέσποινας, και καμία ερώτηση που να τον φέρει σε δύσκολη θέση. Ε, όχι. Παζάρια εγώ στην εκπομπή αυτή δεν κάνω».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !