Εκδίκηση: Σοκάρει η συνέχεια!

Λευτέρης Προβιάς
0
Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στην ''Εκδίκηση'' του Mega στα προσεχώς, καθώς ο Χαλντούν ανακοινώνει στη Σελέν πως
θα την στηρίζει οικονομικά αρκεί να τους αφήσει ήσυχους. Οι σχέσεις των δύο Γιαγμούρ είναι τεταμένες, η συμπεριφορά της αληθινής Γιαγμούρ έχει αρχίσει να προβληματίζει τη Ντερίν/Γιαγμούρ. Η Σαχικά προσπαθεί να καταλάβει πως η Σελέν έμαθε τόσα πολλά για το «βρόμικο» παρελθόν της οικογένειας Αρσόι και κάνει τα πάντα για να ανακαλύψει τις πηγές της…

Η διαδικασία του διαζυγίου
, σύμφωνα το Tvzapping, κορυφώνεται και ο δικηγόρος συμβουλεύει τη Σαχικά να μιλήσει για το ύποπτο παρελθόν του Χαλντούν για να κερδίσει το διαζύγιο, αλλά εκείνη έχει ακόμα κάποιους ενδοιασμούς. Γιαγμούρ και Ντερίν ετοιμάζουν το πάρτι του Εμρέ στο σπίτι της δεύτερης και η Σαχικά εξοργίζεται μόλις το μαθαίνει. Ο Ρουζγκιάρ εξακολουθεί και πιστεύει το ψέμα της αληθινής Γιαγμούρ και οι προσπάθειες του αδερφού του να τον πείσει για το αντίθετο δεν ευδοκιμούν. Το πάρτι πλησιάζει και είναι όλοι καλεσμένοι… Το μεγάλο μυστικό κινδυνεύει να αποκαλυφθεί.

Η Σελέν ενημερώνει τον Χαλντούν για το πια είναι η Γιαγμούρ στην πραγματικότητα και για τον θάνατο του πατέρα της. Προετοιμάζει τους πάντες γι’ αυτό που προτίθεται να αποκαλύψει αλλά ο Χαλντούν, με τη σειρά του, την κατηγορεί για τον θάνατο του Αντέμ. Η ψυχική αστάθεια της Σελέν κερδίζει λίγο χρόνο στους γονείς του Εμρέ που ετοιμάζουν με τους δικηγόρους τους έναν τρόπο να την βγάλουν από την μέση… Η πραγματική ταυτότητα της Γιαγμούρ αποκαλύπτεται!

Η Σαχικά λέει στην Ασλί να έχει την προσοχή της στραμμένη στη Γιαγμούρ καθώς όπως φαίνεται αυτή και ο Εμρέ σκοπεύουν να παντρευτούν! Η Τζεμρέ ανησυχεί ότι ο πατέρας της θα την στείλει στην Αμερική ενώ ο Εμρέ ενημερώνεται πως ο πατέρας του τον θέλει να δουλέψουν μαζί! Η Γιαγμούρ ενημερώνει και τον Χακάν λέγοντάς του πως είναι πολύ κοντά στο να παντρευτεί τον Εμρέ! Αν και αρχικά η Σαχικά ανησυχούσε, τώρα πια θεωρεί πως αν η Ντερίν μιλήσει ξανά δεν θα την πιστέψουν επειδή είναι η κόρη του Αντίλ Τσελίκ που κατά γενική ομολογία ήταν ένοχος.

Ο μόνος τρόπος για να κερδίσει κάτι από το διαζύγιο η Σαχικά είναι ο γάμος να γίνει το ταχύτερο δυνατό αλλά ακόμα δεν είναι σίγουρη για τη σχέση του γιου της. Η Γιαγμούρ ρωτάει την Ασλί για τον χαρακτήρα του Εμρέ αλλά αργότερα μία αντιπαράθεση τις φέρνει εκ νέου αντιμέτωπες. Η Τζεμρέ και ο Μπαρίς κάνουν τα πάντα για να μην τους χωρίσει ο πατέρας της και την στείλει στην Αμερική αλλά ο Χαλντούν δείχνει αποφασισμένος.


ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΣΤΙΣ 16:30 ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΤΣΙΔΗ ΣΤΟ TVNEA!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !