Ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει αντεπίθεση- Παγώνουν οι ¨Ήρωες ανάμεσα μας¨!

5
Μέχρι στιγμής ο ΑΝΤ1 έχει αποδείξει ότι αυτό που κυρίως τον ενδιαφέρει είναι η δημιουργία ενός ισχυρού μείγματος προγράμματος το οποίο θα ανανεώνεται τακτικά. Τον Μάρτιο ο σταθμός του Αμαρουσίου, έπειτα από μια επιτυχημένη σε αριθμούς χειμερινή σεζόν, ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα ενισχυμένο νέο κύμα παραγωγής το οποίο διαθέτει, αν μη τι άλλο, ποικιλία.

Στις 9 Μαρτίου θα γίνει η πρεμιέρα του σόου «Your face sounds familiar» με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου και κριτική επιτροπή αποτελούμενη από τους: Κατερίνα Γκαγκάκη, Μπέσσυ Μάλφα, Αλέξανδρο Ρήγα και νέα άφιξη τον Τάκη Ζαχαράτο στη θέση του Γεράσιμου Γεννατά. Μεταξύ των συμμετεχόντων έχουν ήδη «κλείσει» οι: Λευτέρης Ελευθερίου, Σοφία Μουτίδου, Σοφία Βόσσου, Ελευθερία Ελευθερίου, Μπέττυ Μαγγίρα, Γιάννης Σαββιδάκης, Παντελής Καναράκης κ.ά.

Το δεύτερο και πολύ επιτυχημένο σόου του καναλιού, το «The Voice», «μετακομίζει» και πλέον αντί για Παρασκευή θα προβάλλεται κάθε Τρίτη.

Ο ΑΝΤ1 επίσης αποφασίζει να ενισχύσει και τον τομέα της ελληνικής μυθοπλασίας με τρεις νέες σειρές, δύο κωμωδίες και ένα ψυχολογικό δράμα. Πρόκειται για τις «Τρίχες» του Αλέξανδρου Ρήγα, το οποίο μπαίνει σε ένα δεκαήμερο για γυρίσματα, για τις «Καλές δουλειές» με τον Πέτρο Φιλιππίδη και για την «Εκδρομή». Η τελευταία είναι η δραματική σειρά του καναλιού η οποία γυρίζεται εξ ολοκλήρου στο Βέρμιο Νάουσας σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Πανταζούδη. Πρωταγωνιστούν οι: Λίνα Σακκά, Οθωνας Μεταξάς και Ευγενία Σαμαρά.

Τρία ψυχαγωγικά προγράμματα νεανικού χαρακτήρα και περιεχομένου εξάλλου εντάσσονται άμεσα στον προγραμματισμό με στόχο την κατάκτηση του νεανικού κοινού. Η Μαίρη Συνατσάκη θα παρουσιάσει την εκπομπή «Top Τube», η οποία, όπως μαρτυρά και ο τίτλος της, θα παρουσιάζει τα πιο επιτυχημένα βίντεο από το ΥouΤube και όχι μόνο, θα συνομιλεί με νέους δημιουργούς και θα απευθύνεται σε φαν του είδους.

Ο Σπύρος Σούλης αναλαμβάνει κι αυτός την παρουσίαση μιας νέας εκπομπής η οποία αυτή τη φορά δεν θα σχετίζεται ούτε με την αρχιτεκτονική ούτε με τη διακόσμηση. Πρόκειται για ένα format το οποίο καταγράφει τις extreme jobs και ο παρουσιαστής, εκτός από τη φιλοξενία και την παρουσίαση προσώπων μυημένων στο συγκεκριμένο είδος, θα δοκιμάζει και ο ίδιος ό,τι μπορεί να φέρει σε πέρας.

Το «Taxi hit» είναι η τελευταία εκπομπή η οποία πιθανόν θα κάνει πρεμιέρα την εφετινή σεζόν στον ΑΝΤ1. Και αυτό γιατί δεν αποκλείεται η συγκεκριμένη πρόταση, η οποία έχει πάρει ήδη το πράσινο φως, να αναβληθεί για την επόμενη σεζόν. Οπως όλα δείχνουν, την παρουσίασή της θα αναλάβει ο Κρατερός Κατσούλης και οι επιβάτες θα κληθούν να ερμηνεύσουν τραγούδια καραόκε. Το κόνσεπτ της εκπομπής δεν θα θυμίζει το αντίστοιχο που παρουσίασαν στο παρελθόν οι Μάρκος Σεφερλής και Βίκυ Σταυροπούλου αλλά θα έχει εξίσου ψυχαγωγικό χαρακτήρα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως, αν και είναι ισχυρή επιθυμία τόσο του σταθμού όσο και των στελεχών του να παρουσιαστεί και εφέτος η παραγωγή των «Ηρώων», εν τούτοις κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής δείχνει μάλλον δύσκολο καθώς έχουν δρομολογηθεί δεκάδες παραγωγές και ο φόρτος είναι μεγάλος, όπως και το budjet. Το πιθανόν είναι οι «Ηρωες» να πάρουν εισιτήριο για του χρόνου.
Δημοσιεύτηκε στο HELIOS PLUS στις 18 Φεβρουαρίου 2014-tovima.gr

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !